Beko BBIM13300XPSE, cuptor incorporabil cu 3D Cooking

Modelul din imagine este unul deosebit deoarece vine cu tehnologie de încălzire 3D Cooking, adică se activează toate elementele de încălzire pentru o distribuire uniformă a aerului cald. Beko BBIM13300XPSE este modelul prezentat mai jos și are un design modern care o să vă placă. Panoul de control este unul destul de minimalist și avem un timer digital destul de ușor de folosit. Controlul este unul touch și pictogramele ușurează interacțiunea, iar mai multe informații despre ele veți găsi în manualul de instrucțiuni.

Vedem un număr mare de moduri de gătire la butonul din stânga, dar și funcția de iluminare interioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată destul de mult ca alte modele, adică nu este mult diferit. Totuși, se poate observa că este vorba de un cuptor deosebit care merită toată atenția. Nu merită să alegeți un cuptor ieftin cu puține funcții în special dacă gătiți des pentru cei dragi. Nu se adresează oricui că doar nu are un preț atât de atractiv, iar alături de acest cuptor aș alege o plită neagră poate chiar și cu inducție dacă nu vreți să mai folosiți gaz în bucătărie. Acest brand oferă numeroase parate competitive și voi le puteți lua în considerare, în special dacă nu aveți alte preferințe.

Păreri pro și contra

Cuptorul are sistem telescopic, adică are rafturi care ușurează scoaterea tăvilor din interior. Nu sunt multe cuptoare care au această dotare și o consider destul de importantă. Puteți găti ușor și rapid cu ajutorul ventilatorului, iar curățarea interiorului este mult mai ușoară cu SteamShine Cleaning. Autocurățarea pirolitică curăță mai bine interiorul, transformând grăsimea de pe pereți în cenușă, iar trebuie doar să ștergeți cu o lavetă. Cu AeroPerfect, temperatura este menținută și nu vor fi fluctuații care pot afecta rezultatele.

Se laudă cu o clasă energetică destul de bună pentru ca factura la energie să nu fie atât de mare. Beko BBIM13300XPSE are modul de gătire convențional pentru prăjituri, adică nu este folosit ventilatorul. Ventilatorul poate fi folosit pentru a găti mai rapid anumite preparatele (carne și altele), dar să nu uităm că are și grill.

Te-ar mai putea interesa