Arctic AROIM22500X, cuptor incorporabil cu autocurățare

Cuptorul incorporabil Arctic AROIM22500X poate ales alături de o plită incorporabilă pe gaz sau electrică. Alegerea plitei e a voastră și poate fi oferită de același brand. Se poate observa că e vorba de o generație mai nouă, pentru că are un afișaj electronic mai avansat, adică oferă mai multe informații, dar controlul mecanic se menține. Doar cele cuptoarele mai scumpe au control full electronic, adică are doar butoane senzitive și ceva funcții de copt mai multe.

Alegerea programului potrivit, alegerea nivelului tăvii și temperaturii sunt foarte importante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E alimentat electric și nici nu prea se mai fabrică pe gaz deoarece costul e destul de mare și nu oferă nimic în plus. Cuptoarele electrice sunt multifuncționale, pot avea ventilator și un panou de control digital. Acest cuptor are control mecanic și un ecran cu timer dar afișează și alte informații utile.

În total, cuptorul are 12 funcții, grill, timer și alte dotări interesante care vă pot fi de folos. Pe partea de funcționalitate, cuptorul are următoarele: autocurățare catalitică, iluminare interioară, decongelare, încălzire inferioară, încălzire superioare, blocare acces copii, menținere cald etc. Puteți obține pizza ca la restaurant deoarece are treaptă pentru pizza. Sunt incluse 2 tăvi și grătarul, dar acestea sunt accesorii destul de clasice.

Instalarea sa e destul de ușoară deoarece puteți să vă faceți la comandă un mobilier sau luați unul din magazin pentru că dimensiunile cuptoarelor sunt aceleași. Mă refer la înălțimea și lățimea sa de maxim 60 cm, iar adâncimea poate să difere puțin. Oricum, nu există mobilier cu adâncime mai mică de 60 cm, dar nici nu are sens pentru că nu veți avea loc pe blat.

Păreri pro și contra

Dacă vi se pare prea scump, atunci ar trebui să alegeți un cuptor cu mai puține funcții și care face parte dintr-o serie anterioară. Eu consider că-și merită banii deoarece nu prea are concurență în acest buget și ceilalți producători nu oferă soluții performante în acest buget.

Arctic AROIM22500X nu face parte dintr-un pachet promo, deci puteți alge ce alte aparate vă doriți, dar nu merită să dați prea mulți bani dacă un astfel de brand oferă soluții decente.

Te-ar mai putea interesa