Arctic AROIC21100H, cuptor incorporabil

Arctic AROIC21100H vine ca o alternativă la modelul AROIC21100, modelul din acest articol având sistem de curățare cu aburi AquaDrop Clean. Alimentarea aparatului e una de tip electrică, iar numărul de funcții e patru. Datorită tipului de alimentare amintit anterior acest aparat o să vă facă puține griji înspre deloc în comparație cu un model pe gaz.
E foarte bine că Arctic a hotărât să facă astfel de cuptoare deoarece concurența nu strică.

Foarte bine e și faptul că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». E un cost foarte mic pentru un cuptor incorporabil, motiv pentru care multe persoane cred că vor alege acest model. Din imaginea alăturată se poate vedea cât de bine arată acest cuptor.

Aparatul
Aparatul

Aspectul e unul foarte plăcut și caracteristic mărcii Arctic. Cât despre capacitatea cuptorului trebuie știut că are 67 litri așa încât dvs să puteți prepara mâncarea preferată.
Controlul e unul mecanic, cuptorul având 3 butoane de care poate fi reglat… ceea ce e foarte bine deoarece asta înseamnă că e ușor de folosit.
Ceva mai deosebit la acest model e prezența ventilatorului care asigură ca mâncarea să se facă uniform. Nu știu exact câte modele sub 1000 de lei au această caracteristică, dar vă asigur că sunt foarte puține.

Lucrurile care eu le apreciez la acest model sunt consumul mic de curent (clasa de eficiență energetică e A), disponibilitatea funcției grill, a accesoriilor, dar și a numeroaselor funcții. Nici aspectul nu e rău deoarece paratul are culoarea inox… un lucru care aduce aparatul mai aproape de unul premium.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii datorită utilității sale. Cei care cmpără un astfel de model sunt cei care vor să amenajeze o bucătărie ca la carte și care să fie foarte eficientă la gătit. O să vedeți că un electrocasnic precum acesta e mult mai bun decât un aragaz deoarece la cele cu gaz sunt unele probleme (când se termină bateria sau când gazul e rece).

Te-ar mai putea interesa