Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Arctic AROIC21100B

Arctic AROIC21100B e un cuptor incorporabil foarte bun prin prisma prețului și a dotărilor. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu-i mare în condițiile în care aparatul de față e unul care consumă puțin curent, beneficiază de o capacitate mare și de grill. Normal că vine cu o garanție de 2 ani care demonstrează că Arctic face niște produse foarte fiabile.

Poze

Cuptorul incorporabil din acest articol e unul de culoare neagră care e de tip electric și beneficiază de o putere mare de 2400W. Nu știu dacă se vede din imagine, dar beneficiază și de câteva accesorii cum ar fi o tavă de gătit, raft din sârmă și rafturi laterale. Normal că are și un panoul de control care facilitează controlarea cuptorului în mod mecanic.

Aparatul

Aparatul

Specificaţii tehnice

Electrocasnicul acesta e alternativa perfectă la un aragaz deoarece poate fi incorporat și lasă la atitudinea dvs. ce plită să alegeți. Are co capacitate mare de 67 litri, dar în ciuda acestui fapt nu are un consum mare de curent deoarece la o încălzire convențională consumă 0.88 KWh. Tocmai din această cauză are și clasa de eficiență energetică A.

Păreri pro şi contra

Pro: la interior e iluminat; volumul e mare; vine de la un brand românesc care face doar produse de calitate; fiind un cuptor incorporabil clasic va putea fi utilizat cu ușurință de oricine; e pe curent electric, iar acest lucru vă scapă de grijile care vin alături de gaz; beneficiază de o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; vine cu grill care o să vă ajute să preparați mâncăruri care afară nu le puteți face când e vreme urâtă.
Contra: nu vine cu ventilator, dar beneficiază de încălzire inferioară și superioară.

Concluzie

Modelul acesta e unul pentru cei care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte. O plită incorporabilă și un astfel de cuptor se potrivesc perfect cu o bucătărie în stil modern, iar dacă alegeți modele de la Arctic atunci o să beneficiați și de un preț foarte bun. Nu e niciun secret că astfel de aparate sunt tot mai populare în restaurante, dar și acasă, iar acest lucru e datorat faptului că îți achiziționezi plita și cuptorul după necesități.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu