Arctic AROIC21100, cuptor incorporabil

Cuptorul incorporabil Arctic AROIC21100 vine ca o alternativă la un aragaz normal și pe lângă acest cuptor va trebui să achiziționezi și o plită dacă vrei. Alimentarea se face în mod electric și dacă te preocupă consumul de curent atunci trebuie să știi că are clasa A. Foarte util se va dovedi ventilatorul deoarece va face ca mâncarea să fie gătită uniform.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare având în vedere că are o garanție de maxim 5 ani (standard 3 ani care poate fi prelungită).

Poze

AROIC21100 pare a fi alb din poza de alături dar e un model de culoare gri inox și se poate observa că cele 3 butoane sunt amplasate așa încât să puteți ajunge ușor la ele. Din această se poate vedea că în cuptor e prezent și un grill, iar despre prezența rotisorului trebuie știut că nu are așa ceva.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Arctic AROIC21100 are o putere de 2400W și pe oră consumă sub 1kW. Culoarea se e inox, iar dimensiunile sunt normale așa încât va încăpea cu succes acolo unde doriți să-l incorporați. Controlul fiind unul de tip mecanic va face ca electrocasnicul să poată fi ușor folosit spre deosebire de modelele cu butoane de tip touch care se dovedesc a fi greu de folosit de către persoanele învârstă care nu doresc să se adapteze din diferite motive. Despre capacitatea sau volumul dubei trebuie spus că e mare deoarece are 67 litri.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu accesorii cum ar fi grătarul de tip combi și tavă coacere; vine cu iluminare interioară; culoarea e una plăcută și îi dă aparatului un aer de premium; are ventilator care va ajuta la o coacere mai eficientă a prăjiturii, de exemplu; clasa de eficiență e a datorită consumului mic de curent.
Contra: era interesant dacă avea rotisor, dar asta îi ridica prețul cu vreo 100 de lei și nu știu cât de utilă ar fi această caracteristică.

Concluzie

Modelul AROIC21100 vine cu o fiabilitate și un raport dintre calitate și preț foarte bune. Dovadă o fac prețul mic, sumedenia de funcții incorporate (4 funcții, posibilitate de a face grătare etc) și garanția oferită de producător care e de 36 de luni. (Garanția cuptorului poate fi prelungită cu încă unul sau doi ani contra unei sume destul de mici.)

Lasă un comentariu