LG Air Purification, aer condiționat Dualcool cu PM 1.0

LG Air Purification Wi-Fi e un model recent apărut în țar noastră care se remarcă prin faptul că are integrată multă tehnologie așa încât să fie cât mai util. La unele magazine îl găsim sub denumii precum LG Dualcool, LG AP09RT (model 9000 Btu) sau LG AP12RT (model 12000 Btu).
Lucruri interesante cu care vine sunt: purificatorul de aer (cu difuzor de ioni), compresorul dual, facilitatea SmartThinQ (poate fi controlat prin wi-fi), certificarea TUV și altele.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model cu purificator de aer integrat și posibilitate control vocal.

 

Păreri pro și contra

Modelul de 9000 Btu acoperă o suprafață maximă de 25mp, iar cel de 12000 Btu e pentru suprafețe de până în 35mp.

Stă bine la capitolul eficiență energetică deoarece modelul de 9000 are clasa A++ la răcire și A+ la încălzire.

Mă gândesc că dacă vă interesează un aparat precum LG Air Purification atunci sunteți preocupați dacă filtrarea aerului se face ca la carte. E vorba despre o filtrare în patru pași: senzor PM 1.0, afișaj pentru calitatea aerului din interior, difuzor de ioni și sistem de filtrare. Difuzorul de ioni e acea parte a aparatului de zici de la distanță că e o cameră web, iar senzorul PM scrie pe el PM.
Pe afișajul din dotare sunt afișate 4 culori în funcție de cât de curat e aerului. Verde înseamnă curat, iar roșu poluat.

Aparatul acesta are un inverter mai special. E vorba despre un compresor Dual Inverter cu consum energetic redus cu până la 70 procente și răcire cu 40 procente mai rapidă.

E un aparat fiabil deoarece garanția compresorului e de 10 ani, iar unitatea exterioară are sistem Gold Fin pentru rezistență la coroziune.

Precum în cazul altor modele și acesta are dezumidificare (jet Dry e numit la LG) și mod noapte (Comfort Sleep).

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care sunt preocupate de un aer cât mai curat.
Ca alternative mai sunt și alți producători cu filtrare PM precum Samsung (modelul WindFree Pure), iar cu ionizare sunt Carrier (Infinity), Heinner (Celestyal), Inventor (Comfort).
În privința montajului vă recomand acest serviciu profesional.

Te-ar mai putea interesa