Carrier Infinity Premium, AC cu wi-fi și ionizare

Modelul Carrier Infinity Premium se adresează persoanelor interesate de un aparat care să poată face o climă plăcută într-o cameră până în 23mp fără a consuma prea mult curent. Față de modelul Ultimate are wireless, lucru care poate fi văzut din această comparație.
Are aceleași caracteristici premium cu care ne-a obișnuit Carrier, adică filtru cu ionizare, clasa A++ (eficiență energetică) la răcire, auto-restart și Follow me.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani beneficiem de un aparat cu design simplu upă cum se poate vedea din imaginea de alături.


Păreri pro și contra

Modelul Carrier Infinity Premium e disponibil în mai multe variante în funcție de capacitatea, acestea fiind 9000 (42QHB09D8SW/38QHB09D8SW), 12000 (42QHB12D8SW/38QHB12D8SW), 18000 (42QHB18D8SW/38QHB18D8SW) și 24000 Btu (42QHB24D8SW/38QHB24D8SW).
Telecomanda poartă numele de i-Remote și oferă mai multe funcții printre care memorizarea funcțiilor, Follow me, diverse dezactivări (sunet unitate, afișaj indicatoare temperatură) etc.
Pe lângă telecomanda livrată în pachet acest aparat poate fi controlat de pe un telefon deoarece are wireless. În pachet o să aveți livrat și un stick Wi-Fi pentru ca totul să funcționeze.
Filtrarea e una foarte avansate deoarece are filtru cu 5 acțiuni: pre-filtrare (praf, păr animale), filtru ANION (eliberează ioni pentru revitalizarea aerului), filtru vitamina C (bun pentru piele), filtru Hepa și Cold Catalyst.

Dacă vrei să faci economii suplimentare de curent poți folosi modul X Eco prin care se poate consuma cu până la 60 procente mai puțin curent.

Per ansamblu acest model e unul premium în adevăratul sens al cuvântului, fiind de la un producător american. O altă recomandare ar fi să alegeți un serviciu de montaj serios precum acest serviciu de instalare cu kit inclus pentru aparate AC durată instalare 3-5 zile. Această recomandare e pentru aparatele de 9000-12000 btu, iar pentru alte capacități aveți aici servicii.

Te-ar mai putea interesa