Heinner Celestyal, aparat AC cu Breeze Away

Modelul Heinner Celestyal HAC-CLS12WHWIFI/HAC-CLS12WHWIFI e un aparat nou scos pe piață și se evidențiază cu caracteristica Breeze Away, pe lângă faptul că are alte dotări premium la un preț accesibil. Aceasta nu e ca Wind Free de la Samsung deoarece Breeze Away presupune că aerul rece nu va fi suflat înspre dumneavoastră.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu multă tehnologie utilă. De asemenea se poate vedea din imaginea de alături că e un aparat cu un design minim.


Păreri pro și contra

Heinner Celestyal vine cu funcții precum Auto-restart, Sleep mode, Follow me și Ionizare.
Cred că acesta e unul dintre cele mai ieftine aparate de pe piață cu funcție de ionizare. În felul acesta aerul e curățat și sunt diminuate mirosurile neplăcute. Suplimentar are funcție Super ionizare care absoarbe praf, polen și a altor particule generatoare de alergii.

Filtrarea se realizează foarte bine datorită unui filtru avansat. Cred că mai corect ar fi să scriu că are filtre avansate. Discutăm de filtru Bio Hepa, filtru cu ioni de argint și filtru HD.
Filtrul Bio Hepa e pentru particule mai mici de 0,3 microni  (inclusiv fungi, polen și substanțe din aer). Filtrul cu ioni e pentru eliminarea bacteriilor, fungilor și a altor substanțe din aer. Cel HD (high density) e pentru reținerea prafului.

Follow me e o funcție care presupune că telecomanda are senzor, iar din această cauză aparatul poate urmării temperatura ambientală din jurul telecomenzii. În acest fel a optimiza temperatura din jurul dvs.

Aparatul de față ar fi recomandarea mea pentru cineva interesat de un aparat funcțional și dotări la zi. Oarecum dubios e faptul că are funcție ionizare care e întâlnită pe aparate mai scumpe.
Despre producătorul Heinner trebuie scris că e unul român, iar caracteristic e faptul că are garanție standard de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa