Samsung WindFree Pure, model clasa A++ cu Inverter

Dacă vă interesează un aparat premium care să vă facă o climă plăcută atunci modelul Samsung WindFree Pure 1.0 ar fi o recomandare din partea mea. Vine ca o alternativă la modelele Elite și Avant, iar diferența dintre acestea poate fi văzută în această comparație.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi » și ar trebui precizat că e vorba despre un model premium. Din poza de alături puteți observa că are un design minim cu foarte multe orificii de mici dimensiuni.

Păreri pro și contra

Modelul Samsung Wind Free Pure vine în variante de 9000 și 12000 Btu așa încât să fie optim pentru încăperi până în 25mp, respectiv 35mp.

Răcirea WindFree presupune că aerul e distribuit prin 23000 micro orificii. În felul acesta nu e creată senzația de vânt rece. Se utilizează cu 77 procente mai puțin curent decât în cazul răcirii rapide.

Ar trebui adăugat că recomand acest serviciu de montaj AC așa încât să nu vă faceți stres cu diverși instalatori.

Are și un mod special pentru noapte numit Good Sleep. Acesta are rol de a crea un climat plăcut pentru ca dvs să dormiți bine.

Are o filtrare bună bazată pe mai multe componente de filtrare precum: pre filtru, filtru PM 1.0 și senzor lase PM 1.0. Datorită faptului că e dotat cu filtru PM 1.0 are denumirea de Pure 1.0.
Producătorul menționează că filtrul 1.0 e de două ori mai rapid decât PM2.5.
Legat de curățarea aparatului trebuie știut că are Auto Clean în 3 pași așa încât dvs să nu trebuiască s faceți nimic.

Controlarea aparatului poate fi realizată foarte ușor de pe telefon prin intermediul aplicației SmartThings. Aceasta e una utilă în controlarea mai multor electrocasnice de la Samsung care sunt smart.

Per ansamblu acest model e pentru persoanele care vor un model premium de generație nouă care să nu facă curenți de aer.

Te-ar mai putea interesa