Inventor Comfort Wi-Fi, AC premium cu ionizator

Pentru persoanele interesate de un aparat de aer condiționat premium recomand modelul Inventor Comfort Wi-Fi. E din categoria premium deoarece are mai multe lucruri multe care nu le întâlnim la alți producători precum ionizator, funcție UVC și ecopilot Motion Sensor.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, dar și va economisi energie electrică întrucât are clasa A+++.


Păreri pro și contra

Inventor Comfort Wi-Fi e un model întâlnit în mai multe variante de capacitate precum 9000 (MFVI32-09WFI/MFVO32-09), 12000 (MFVI32-12WFI/MFVO32-12), 18000 (MFVI32-18WFI/MFVO32-18) și 24000 Btu (MFVI32-24WFI/MFVO32-24).

După cum scriam mai sus, acest model are funcție UVC, ceva similar fiind întâlnit și la unele aparate Tesla.

E dotat cu ceva similar I Follow, dar e vorba despre un senzor de mișcare numit Ecopilot. În felul acesta se poate regla direcția fluxului de aer și se poate economisi curent.
Distribuirea aerului se face în 4 direcții așa încât să ajungă în toate colțurile camerei.

Fiabilitatea aparatului e una foarte bună deoarece are o garanție standard de 5 ani.

Consumul energetic pentru varianta de 9000 Btu e de 2,6 kWh la răcire și de 3,2 kWh la încălzire.
Cum e și în cazul altor modele și acesta are funcție pentru dezumidificare, capacitatea fiind de 1,2 litri pe oră.

Am să răspund la câteva întrebări frecvente.

Cine produce Inventor? Brandul Inventor e unul grec specializat pe produse de climatizare.
Cât de gălăgios e un aparat de aer condiționat? Modelul de 9000 Btu are un nivel de zgomot minim de 16 dB în modul ultra silențios. Nivelul mediu va fi de 38 dB.
E nevoie de curățarea aerului condiționat? Acest model are mai multe lucruri care ajută la menținerea unui aer curat. Printre acestea se numără sterilizarea la 56 grade și tehnologiile ultraviolet tip C și ionizator.

Te-ar mai putea interesa