Lenovo IdeaCentre 5 14ACN6, desktop gaming cu grafică GTX 1650 sau GTX 1660

Lenovo IdeaCentre 5 14ACN6 este o alternativă bună la un desktop vechi sau chiar un laptop dacă nu vreți un gadget portabil. Poate că v-ar plăcea idee a de laptop care să-l puteți muta cu ușurință, care ocupă puțin spațiu pe birou și nu necesită multe periferice. Însă chiar și așa, poate că nu vă veți mulțumi cu un ecran atât de mic și ați prefera unul de 24 inci cu panel mult mai bun. Monitorul pentru PC nu este inclus atunci când cumpărați sistemul desktop, dar depinde și de promoții sau pachete. Voi puteți alege care vă place mai mult și soluțiile Lenovo sunt interesante.

Carcasa sa nu spune multe, dar are un aspect modern adică este simplu și accesul la porturile în aveți în partea frontală. Carcasele anumitor producători nu le veți găsi separat în caz că vreți să faceți un PC pe componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Chiar dacă în bugetul acesta sunt laptopuri similare (ASUS TUF A15 FA506IHR), componentele de pe PC-uri sunt mult mia performante și scot un scor de performanță foarte bun. Este conceput pentru gaming și nu numai, însă ar fi păcat să dați atâția bani pe el și să nu încercați măcar un joc. Perifericele standard sunt incluse și s-ar putea să vă placă (mouse și tastatură), în rest altele trebuie achiziționate ulterior dacă mai aveți nevoie pentru altceva.

Sunt disponibile câteva configurații și dintre toate, cea cu GTX 1660 mi se pare mai interesantă deoarece sunt diferențe de performanță destul de mari în configurații. Merită să alegeți configurații cât mai bune dacă vreți să puneți setări maxime și să obțineți cât mai multe fps-uri.

Avantajul major care îl oferă un desktop PC, este acela că poate fi upgradat ușor, iar dacă se strică vreo componentă, poate fi înlocuită fără a renunța la PC. Cu alte cuvinte, desktopul poate fi folosit mai mulți ani.

Concluzie

Lenovo IdeaCentre 5 14ACN6 este o soluție populară pentru cei care vor un produs de la un brand de top și poate că exclud varianta unui PC făcut pe componente.

Te-ar mai putea interesa