ASUS V222FAK, sistem All-in-One alb cu Core i3

ASUS V222FAK este un desktop PC diferit și se vede din imaginea de jos că nu are nevoie de unitate centrală (carcasă), totul fiind integrat în monitor. Nu este un monitor oarecare, ci este un All-in-One foarte performant și de aceea nu este atât de Slim. Din față arată foarte bine și anumite dotări iasă ușor în evidență (difuzoare și cameră Web). În partea din spate aveți porturile, astfel că nu veți vedea prea multe cabluri pe birou, iar perifericele folosite trebuie să fără fir, dar în pachet sunt cu fir astfel că nu mai aveți treabă cu baterii și cu încărcatul lor (dacă sunt acumulatori).

Arată bine pe alb și cu acel chenar negru în jurul ecranului. Pentru a vă face o idee, tot PC-ul cântărește undeva sub 5 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă vă place ideea de soluție 2 în 1, adică foarte compactă, atunci desktopul de sus ar fi cel care îl căutați deoarece nu costă foarte mult. Față de generațiile precedente, acum aceste soluții sunt mai atractive din câteva motive: design, performanță, calitate, dotări. Deci cam la toate capitolele excelează și dacă un laptop ar fi alternativa pentru voi, ar trebui să vă gândiți bine deoarece acest PC oferă un ecran mult mai mare. Din păcate nu oferă prea multe opțiuni de ajustare, adică nu-l puteți ridica, dar se poate pune ceva sub el. Nici sistem de montare VESA, adică de perete sau pentru suport special, nu are.

Imaginea este una mai calitativă adică vedem tehnologie IPS plus o rezoluție superioară. Apreciez că s-a renunțat la suprafața glossy în favoarea uneia mată, astfel se poate lucra pe el în orice condiții. A scăzut în dimensiuni și pentru că are acea ramă foarte subțire, care este un aspect tot mai des întâlnit la noile gadgeturi cu ecrane (televizoare, smartphone-uri, smartwatch-uri etc).

Concluzie

Excelează la multe capitole, motiv pentru care îl recomand peste un laptop. ASUS V222FAK nu are Windows 11 (cum are HP Pavilion 15-eh1031nq) dar se poate instala foarte rapid datorită porturilor USB 3 sau poate că preferați versiunea anterioară care este și cea mai populară.

Te-ar mai putea interesa