HP Pavilion 15-eh1031nq, laptop cu Windows 11

HP Pavilion 15-eh1031nq este un notebook PC din categoria office care are o portabilitate foarte bună. Poate fi utilizat și de segmentul business întrucât are cititor de amprentă și o portabilitate foarte bună.
Trebuie precizat că acest model nu e pentru jocuri deoarece nu are placă video cu memorie dedicată.

Acest dispozitiv are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar pe acești bani primim model complet echipat și gata de folosit pentru sarcinile care doriți. Din imaginea de alături se poate observa că e un aparat de culoare deschisă fiind vorba despre culoarea gri (natural silver cum îi zice producătorul).

Pro: Vine cu sistem de operare preinstalat fiind vorba despre Windows 11 varianta Home.
Procesorul care echipează acest model pe unul de la AMD, mai exact un Ryzen 5 cu șase nuclee.
Pentru ca sarcinile să ruleze cât mai fluent are și 12GB RAM iar stocarea e pe SSD de 1 tera. În opinia mea nu e nevoie să puneți memorie suplimentară, nici RAM, nici stocare.
Conectivitatea este una bună deoarece are o sumedenie de porturi. Exemple ar fi HDMI, 3 USB, cititor de carduri, wireless ac și bluetooth.
În ziua de azi e ceva normal ca laptopurile să aibă o portabilitate cât mai bună, modelul de față având o greutate de 1,8 kg și o baterie care poate să țină și 8 ore. 
La capitolul securitate are cititor de amprente care permite o mai bună securizare a datelor, precum și accesul mai rapid la acestea.
Contra: Printre dezavantajele acestui model se numără prețul peste medie și că nu are placă video cu memorie dedicată.

Per ansamblu recomand acest model 15-eh1031nq celora care vor o soluție pentru acasă ori la lucru. Pe piață o să găsiți multiple modele similare dar cele de la hp sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor.

Te-ar mai putea interesa