ASUS S500MC, sistem desktop PC

ASUS S500MC este unul dintre acele desktop PC-uri care oferă un plus de performanță deoarece vorbim de un procesor Intel din a 11-a generație și o placă video dedicată GTX 1660 Ti. Configurațiile sunt mai numeroase, adică pot fi diferențe între ele, astfel că și cei cu un buget mai mic își pot găsi un model potrivit. Carcasa este aceeași indiferent de alegeți și îmi place că are porturile în partea frontală. Se poate observa și că are acea unitate optică DVD care o consider destul de inutilă. Poate că aveți jocuri pe DVD-uri și vreți să le instalați ca atare, că în rest nu prea are sens.

Multe jocuri și programe pot fi descărcate online și aveți nevoie doar de un cod pentru activarea lor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Fiecare serie oferă componente diferite, astfel că și prețurile pot fi mai mari ori mai mici. Procesoarele sunt doar de la Intel și vorbim de modelele Core i5 și Core i7 Rocket Lake care sunt tot pe 14 nm. Aici Intel are o bulină neagră deoarece AMD a ajuns să ofere soluții mai avansate (7 nm).

Sunt mulți utilizatori care nu doresc să facă un „compromis”, adică să aleagă un brand diferit de procesoare. În rest vedem același componente ca și pe restul, adică memorie RAM de 16GB de tip DDR4. Sunt și desktopuri care oferă memorie RAM de tip DDR5 dar prețurile încă nu sunt foarte atractive pentru că sunt necesare și plăci de bază mai avansate.

Accesând linkul, veți ajunge pe pagina de produs unde găsiți mai multe detalii despre ce oferă acest PC și ce fel de componente folosește.

Concluzie

ASUS S500MC dorește să fie un desktop de gaming mai de buget (mai avansat ar fi ASUS ROG G15CE), însă unele pot să vină chiar și fără acea placă video dedicată, astfel că puteți instala ulterior una în limita sursei. Adică nu trebui să alegeți o placă video prea avansată că doar sursa este de 500 W. Modelele GTX sunt excelente pentru un așa PC, de aceea sunt PC-ui ca cel de sus gata echipate cu GTX 1650 sau GTX 1660.

Te-ar mai putea interesa