Lenovo Legion T5 26AMR5, sistem Gaming cu AMD Ryzen

Sistemul Gaming de mai jos numit Lenovo Legion T5 26AMR5 este unul dintre cele mai noi apariții de la acest brand și care oferă un hardware AMD destul de interesant. Poate că unii dintre voi ați trecut la soluții mai portabile (laptopuri) și ați vrea să reveniți la un PC deoarece posibilitățile de upgrade sunt mai numeroase, plus că monitorul este mult mai generos decât ecranului unui laptop. Să nu mai spun de faptul că un desktop este mai accesibil deoarece componentele foarte compacte costă mai mult.

Sistemul de răcire este mai bun în cazul PC-urilor, deoarece aerul circulă mult mai bine iar dacă se strică ceva, puteți înlocui acea componentă oricând (după ce expiră garanția). La laptopuri când se strică ceva, trebuie să-l schimbați și nici nu prea mai valoarea mare lucru la revânzare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lenovo Legion T5 26AMR5

Merită sau nu merită cumpărat?

Desktopul este o soluție pe termen lung deoarece poate fi îmbunătățit puțin, în limita sursei și a plăcii de bază. Unele plăci de bază suportă și generații mai noi de procesoare, în special când vorbim de AMD, pentru că cei de la Intel au gândit diferit. Oricum dacă alegeți un Ryzen 7 ca cel prezent pe desktopul de mai jos nu veți mai simți nevoia să schimbați prea repede ceva la el.

Placa video este și ea foarte importantă, iar în cazul de sus vorbim de un RTX 3060 de 12GB, deci e mult peste un model mobil (de pe laptop), care are specificații inferioare.

Nu prea aveți ce să schimbați sau să puneți ulterior, deoarece consider că oferă exact ceea ce căutați și se va descurca bine și în anii ce vor urma.

Concluzie

Lenovo Legion T5 26AMR5 este o opțiune foarte bună în special dacă vă doriți o carcasă care să iasă în evidență și care să fie rară (nu o puteți cumpăra separat). Evident că este conceput pentru gaming și nu înțeleg de ce a ales producătorul să pune un procesor cu placă video integrată (vedem și pe Huawei MateStation S) că și așa are o placă video dedicată, însă poate că s-a gândit că voi vreți să economisiți și niște curent, fiind diferențe de consum între ele. oricum, plăcile video dedicate consumă puțin în idle.

Te-ar mai putea interesa