Zotac Zbox, mini PC Gaming Barebone

Zotac Zbox este unul dintre cele mai mici desktopuri de gaming de pe piață și se datorează unei carcase cu un design deosebit. Se poate vedea din imaginea de jos că are porturi în partea frontală unde le puteți folosi cu ușurință pentru a conecta periferice sau gadgeturi diverse. Mult mai multe porturi se află în partea din spate a desktopului, astfel că mai bine vă corectați perifericele din spate. A fost conceput pentru a fi pus pe birou, deoarece este foarte compact și chiar silențios în modul office.

Costă destul de mult pentru că este destinat pasionaților de jocuri și nu numai. Unii poate l-ar folosi chiar și pentru a edita . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un desktop de gaming să cumpără în funcție de ce fel de jocuri vreți să jucați, dar și de bugetul alocat. Acest are un preț ceva mai piperat deoarece are o placă video RTX 3060 care doar ea costă în jur de 2500 RON, adică jumătate din valoarea PC-ului, iar procesorul în jur de 1000 RON. Dacă le luați pe componente veți vedea că nu este o diferență atât de mare, însă astfel de PC-uri folosesc plăci de bază mici care costă destul de mult (mATX), în special dacă sunt de gaming.

Ar fi o alternativă la un laptop deoarece este compact, ușor de mutat și are chiar antene WiFi pentru conectare wireless la internet. Singurul minus al acestor PC-uri este că trebuie să montați voi memorie RAM și SSD deoarece nu sunt incluse. Așa puteți lua fie 16GB, fie 32GB pentru jocurile care vreți să le încercați, el suportând până la 64GB.

Cam toate desktopurile de gaming nu vin cu Windows 11 preinstalat, dar poate că aveți unul acasă și nu ați mai cheltui în plus și pe acela.

Concluzie

Zotac Zbox este un mini PC diferit, iar dacă nu vă doriți unul care să mai montați ceva la el, ci doar să vă jucați direct pe el, atunci aș recomanda unul ca Lenovo Legion T5 26AMR5 care are și o carcasă ceva mai mare.

Te-ar mai putea interesa