Whirlpool WSQ7360NE, plită incorporabilă cu Power Management

Plitele electrice sunt alternative moderne la cele pe gaz și se vede doar după design. Whirlpool WSQ7360NE este o plită recent lansată de un brand cu experiență în domeniu și care cred că v-ar plăcea. Are patru zone de gătit evidențiate diferit pentru că nu toate suprafața se va încălzi, ci numai vasul. Astfel, se economisește energie și randamentul este ceva mai ridicat datorită procesului de încălzire. Tehnologia de încălzire prin inducție este mult diferită de cea a plitelor vitroceramice și nu voi intra în detalii prea mult, ideea e că este mai eficientă.

Pentru a vă face o idee despre ea, am ales imaginea de prezentare de mai jos, însă nu se poate vedea chiar totul la ea. Oricum, aceste plite au un design destul de minimalist și nu diferă cu mult de la un brand la altul, cele mai multe diferențe sunt la panoul de control. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Whirlpool WSQ7360NE

Merită sau nu merită cumpărată?

Zonele de gătit sunt poziționate pe colțuri însă sunt de mărimi diferite – două mari și două mici. Putere totală este de 7200 W, adică este destul de mare și chiar veți fi mulțumită de ea. Acea caracteristică care am menționat-o mai sus (Power Management) vă ajută să reduceți consumul (puterea) plitei în caz că aveți și așa un consum mare (de la 7.2 kW la 6 kW, 4 kW sau 2.5 kW). Pe de altă parte aveți funcția Booster în caz că vreți un plus de putere și este prezentă la toate zonele.

Tehnologia Al 6-lea Simț vă ajută să preparați orice rețetă și vine cu mai multe funcții: menținere cald, fierbere, topire și foc mic. Poate că acestea nu apr atât de importante însă pot fi de folos pentru cei care gătesc zilnic.

Dacă v-ar plăcea mai degrabă o plită electrică deoarece are o suprafață netedă și neagră, un control touch, o putere de încălzire mare și alte dotări interesante, atunci nu ar trebui să stați pe gânduri.

Concluzie

Whirlpool WSQ7360NE vine însoțită chiar de câteva schițe foarte utile pentru instalare, astfel încât să nu greșiți. Dacă tot nu nu vă place ideea de plită cu inducție pentru că sunteți nevoiți să folosiți doar anumite vase, puteți alege una vitroceramică ca Bosch PKE611BA2E.

Te-ar mai putea interesa