Bosch PKE611BA2E, plită incorporabilă electrică

Plitele electrice pot fi de mai multe tipuri iar dacă vă interesează să fie una și destul de performantă, atunci vă recomand modelul Bosch PKE611BA2E. Este o plită nemțească cu un aspect plăcut și este destul de vizibilă după cum se vede din imagine de prezentare, adică zonele sunt bine iluminate. Cu alte cuvinte, nu vorbim de o plită cu inducție ci de una vitroceramică. La aceasta procesul de încălzire este cel clasic și nu necesită anumite vase, puteți pune orice tip de vas, chiar și din yenă (pentru a încălzi). Pentru inducție trebuie folosi doar un vas feromagnetic și doar vasul este încălzit, însă spre final și suprafața plitei se încălzește, de aceea mai există și acel indicator pentru căldură reziduală.

Nu este chiar ieftină și este de înțeles pentru că este prezent un panou de control modern cu funcții interesante, care vor simplifica gătitul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Am oferit câteva motive pentru care ar merită aleasă, însă poate că vi se pare că cele cu inducție ar oferi niște avantaje în plus. Ca și performanțe, nu sunt diferențe atât de mari și se poate vedea la modelul mai sus prezentat că puterea maximă instalată este de 6600W.

Pentru a o instala nu este necesar nimic în plus față de o plită pe gaz, doar că e bine să fie pusă pe o siguranță separată deoarece are un consum mai mare (când folosiți mai multe arzătoare sau o treaptă de încălzire superioară). Îmi place că oferă 17 trepte de putere, deci veți putea alege fără probleme. Sunt și alte plite ca și aceasta, adică cu acea interfață Touch Select, doar că arzătorul mare este mai mic.

Se curăță destul de ușor și este destul de rezistentă suprafața la zgârieturi, pentru că nu este orice material (vitrocaramică), însă e bine să aveți grijă să nu scăpați obiecte grele sau ascuțite pe ea.

Concluzie

Bosch PKE611BA2E dorește să fie o alegere destul de performantă și chiar va fi de folos în special dacă anterior ați avut o plită pe gaz sau similară cu cea de sus (cum este și modelul Teka TB 6415).

Te-ar mai putea interesa