Electrolux EHF6240XXK, plită incorporabilă neagră

Electrolux EHF6240XXK e o plită destul de reușită și care poate fi o alegere excelentă pentru cei ce vor o plită electrică accesibilă. Cam toate plitele electrice ar trebui să fie mai ieftine în special dacă nu au inducție sau zone de gătit cu formă variabilă. Îmi place combinația de negru cu inox, dar numai rama e pe inox iar suprafața neagră e lucioasă ca și al restul. E vorba de sticlă vitroceramică care se curăță diferit comparativ cu plitele obișnuite. Dacă prăjiți des mâncare, atunci aveți nevoie de o plită cu randament superior (fie pe gaz fie cu inducție). Un cuptor electric e o alegere mai bună decât unul pe gaz și e bine să fie unul cu multe moduri de gătit, funcții și control electronic.

Chiar dacă nu vă puteți face o idee prea bună despre această plită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Alimentarea electrică e una destul de bună pentru cei care nu au loc pentru o butelie sau nu au alimentare cu gaz. E mult mai simplu să alegeți o alimentare electrică iar o plită electrică întotdeauna e mai elegantă. Are 4 zone de gătit dar nu se observă să aibă vreo zone cu suprafață variabilă (ovală, dublu circulară etc).

Panoul de control e digital ca la majoritatea plitelor de acest fel și are chiar și protecție copii. După părerea mea, ar trebui să se regăsească pe mai toate plitele de acest fel. Pe partea de funcții are: taste touch, deconectare automată, indicator căldură reziduală, iluminare butoane și mai câteva.

Există plite și pe alte culori dar majoritatea sunt pe negru și parcă e mai elegantă așa. Dimensiunile sale sunt cele clasice, doar la cele cu zone de gătit diferite sunt diferite.

Plusuri: blocare butoane, design elegant, ușor de folosit, fiabilă, destul de puternică și puteți pune și vase mari pe ea.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Electrolux EHF6240XXK e un electrocasnic care necesită incorporare dar nu veți avea probleme la instalare cât timp respectați dimensiunile nișei. Poate fi pusă pe orice blat doar să fie suficient de gros, dar nu cred că se mai fabrică blaturi de mobilier foarte subțiri. Vă pot recomand și niște cuptoare însă nu toți aveți același buget.

Te-ar mai putea interesa