Arctic ARNGW64127SB, plită neagră cu Wok şi Safety Plus

Pentru persoanele interesate de o plită incorporabilă modernă recomand modelul Arctic ARNGW64127SB care vine cu Wok şi caracteristica de siguranţă numită Safety Plus. Arzătorul Wok e pentru mâncăruri care vreţi să le faceţi rapid ori pentru tipuri asiatice.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care beneficiază de 2 ani garanţie standard şi de 5 dacă înregistrezi aparatul în promoţie.
Din poza de mai jos puteţi vedea că butoanele sunt poziţionate în partea dreaptă. Dacă vreţi ceva cu panoul de comandă în faţă atunci aceasta ar fi o recomandare de la brandul frate.


Păreri pro şi contra

Safety Plus presupune că alimentarea cu gaz e oprită în cazul stingerii accidentate ale flăcării.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, mai exact e vorba despre dimensiuni 4,6x65x52 îxlxa cm. Nici greutatea nu e prea mare deoarece vorbim despre o greutate de 13 kg.
Spre deosebire de alte plite aceasta are o suprafaţă extinsă de 65 cm aşa încât să poţi folosi două vase de dimensiuni mari.
Aparatul Arctic ARNGW64127SB e unul cu 4 arzătoare din care unul e de tip Wok. Acest tip de arzător e unul cu două inele şi e de două ori mai rapid în gătire.
Aprinderea arzătoarelor e integrată aşa încât să fie un proces simplu şi fără nevoia de chibrituri.

Cu un astfel de aparat o să aveţi o bucătărie superbă deoarece are sticlă securizată care oferă eleganţă.
Brandul Arctic e unul fost românesc care aparţine de cei ce deţin şi Beko. Diferenţa dintre produsele acestor branduri e că Arctic e comercializat la nivel de Balcani, dar Beko la nivel de continent.
Despre produsele Arctic trebuie spus că sunt unele cu o fiabilitate bună, iar raportul dintre calitate şi preţ e şi el unul bun.
Pentru astfel de aparate optează persoanele interesate în a-şi amenaja o bucătărie modernă şi eficientă în gătirea diverselor tipuri de mâncăruri.

Te-ar mai putea interesa