Whirlpool W8W046WBEE, model Supreme Silence

Modelul Whirlpool Supreme Silence W8W046WBEE e unul pentru o familie de maxim 6 persoane deoarece are capacitate de 10kg. Eficiența energetică e una superioară întrucât are clasa A cu un consum de 51kWh la 100 spălări.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat echipat cu multă tehnologie utilă din gama Supreme Silence. Acest ultim lucru presupune că e mai silențioasă decât alte modele.

Păreri pro și contra

Mașina de spălat rufe Whirlpool W8W046WBEE are mai multe atuuri, dar cele mai importante sunt următoarele:
– Sistemul AutoDose care presupune dozarea automată a detergentului. În acest fel se economisește până la 30 procente detergent.
– Are FreshCare+, adică o altă tehnologie care presupune că hainele vor fi menținute ca proaspăt spălate până la 6 ore.
– Stop&Add care presupune că pot fi adăugate haine uitate chiar dacă mașina a început să spele. Trebuie apăsat butonul Start/Pauză.
– Al Șaselea Simț care economisește apă și curent.
– Are Steam, adică opțiune de eliminare a bacteriilor numită Steam Hygiene și Steam Refresh care împrospătează hainele în 20 minute.

Sunt și aspecte negative precum faptul că nu are funcție de uscare și că nu e smart. Dacă vreți și un uscător atunci vă recomand unul cu pompă de căldură deoarece va economisi foarte mult curent precum e acest Candy. În privința lipsei caracteristicii smart nu aveți ce să-i faceți, dar puteți alege o mașină cu simply Fi de la Candy.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor să spele cantități mari de rufe, iar dacă vreți un model pentru cantități mai mici atunci vă recomand modelul de 9kg de la Whirlpool. În esență ambele aparate au caracteristici similare, doar capacitatea diferă.
Despre producător trebuie să scriu că e numărul 1 la nivel mondial deoarece pune în vânzare produse fiabile și la prețuri foarte bune.

Te-ar mai putea interesa