Candy Rapido RO14116DWMCE/1-S, model 11kg cu simply Fi

Pentru persoanele interesate de o mașină de spălat rufe care să poată spăla o cantitate mare de rufe recomand modelul Candy Rapido RO14116DWMCE/1-S. Evident că are Kg Detector care presupune detectarea cantității de rufe și în felul acesta adaptarea resurselor în funcție de aceasta. În felul acesta vom avea un consum mai mic dacă spălăm doar 5kg sau mai puțin.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care are multe facilități utile și un design clasic Candy.


Păreri pro și contra

Modelul Candy Rapido RO14116DWMCE/1-S e unul la zi, iar prin asta mă refer la faptul că are noua clasă A de eficiență energetică. În felul acesta are un consum de 53 kWh la 100 cicluri.
Pe eticheta energetică e trecut și nivelul maxim de zgomot, fiind de 80 decibeli la centrifugare. La spălare zgomotul e de 53 dB.

Din păcate nu are uscător incorporat cum e în cazul altor modele Candy, dar un model dedicat precum uscătorul RO C10TCER-S o să fie mai bun.

E un model RapidO, adică are 9 programe rapide care ne permit să economisim energie. Multitudinea de programe rapide e un lucru caracteristic produselor din categoria mașinilor de spălat rufe de la Candy.
Un program util pentru hainele celora cu piele sensibilă e Hygiene. Acesta presupune o durată de 59 minute și spălare la 60 grade. În acest fel e garantată o putere maximă de igienizare împotriva bacteriilor.
Are program 20 grade pentru rufele care sunt de diverse culori. Evident că performanțele de spălare sunt unele excelente.
Aparatul nu are unul, ci trei programe Eco. Acestea sunt eficiente energetic, dpdv al spălării și rapide. E vorba despre o spălare la 30 grade și durează 14, 30 sau 44 minute.

Per ansamblu acest model e pentru persoanele care vor un aparat ușor de folosit și care să aibă o eficiență ridicată. Bonusul e faptul că e smart așa încât să poată fi comandat de pe aplicație simply Fi.

Te-ar mai putea interesa