Whirlpool Supreme Silence W8 W946WB EE, model de 9kg cu clasa A

Whirlpool Supreme Silence W8 W946WB EE e un electrocasnic de tipul mașină de spălat care se adresează unei familii cu până în 5 persoane. Are o capacitate de 9kg și incorporează o multitudine de funcții utile.
Această mașină vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se va descurca de minune în a spăla o cantitate mare de haine.

Păreri pro și contra

Modelul Whirlpool W8 W946WB EE e unul premium adresat celora care vor să spele mai mult și are câteva atuuri precum:
– Eficiență energetică superioară deoarece are clasa A cu un consum de 49 kWh la 100 spălări.
– Nivelul de zgomot redus, motiv pentru care mașina e numită Supreme Silence. Facilitatea poartă numele de Best Zen și face ca zgomotul în timpul centrifugării s fie de 72 decibeli.
– Dozarea automată a detergentului prin intermediul sistemului AutoDose. Se vor economisi până la 30% din detergent.
– Are motor Zen, adică unul care funcționează fără curea așa încât aparatul să fie silențios, eficient energetic șu durabil.
– Vine echipat cu Fresh Care+, tehnologie presupunând că după ce s-a terminat ciclul de spălare, rufele vor fi rămâne ca proaspăt spălate până la 6 ore.
Se menționează prezența unor tehnologii utile precum Stop&Add și Hygiene, dar numai pe site-urile unor magazine online.
Nu e un model slim, dimensiunile fiind de 64x60x85 axlxî cm. Greutatea aparatului e una de 83kg.
Privind programele de spălare trebuie scris că are o multitudine (14 standard, 10 speciale) printre care aș aminti rapid 30 minute, încărcare completă 45 minute și altele.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat premium util la spălarea unei cantități mari de rufe.
Despre producătorul Whirlpool trebuie scris că e unul aflat pe locul 1 la nivel mondial datorită calității produselor sale și dacă o să alegeți ceva de la ei o să faceți o alegere bună.
Dacă vă interesează și un uscător de rufe atunci vă recomand tot unul de la Whirlpool.