Whirlpool W6OS44S1HBL, review cuptor premium pe negru

Whirlpool W6OS44S1HBL face parte din colecția W, lucru care presupune existența mai multor lucruri care-l fac premium. Printre acestea se numără eficiența energetică A+ și prezența 6th Sense.
Spre deosebire de alte modele, acesta are o capacitate de 73 litri așa încât să puteți găti mai mult.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai bun pe piață de la producătorul numărul 1 la nivel mondial. Din poză se poate observa că e un aparat de culoare neagră, dar există și o variantă argintie numită W6 OM4 4S1 H. Diferențele dintre acestea pot fi văzute aici.

Păreri pro și contra

Cuptorul W6 OS4 4S1 H BL e unul multifuncțional, având caracteristica Multifunction 8 care presupune existența unor opțiuni de gătire flexibile.
Nu e neaparat nevoie de preîncălzire deoarece este echipat cu Ready2cook. Această funcție presupune existența unui sistem de convecție puternic care ajută la o distribuire foarte bună a aerului.
Panoul de comandă pare complex la prima vedere, dar nu e așa. În centru este afișajul, iar în partea stângă și dreaptă sunt diverse butoane.

Se poate găti cu abur deoarece are Steam Sense. Dacă o să preparați mâncăruri cu aburi atunci trebuie să adăugați apă în sertarul specific. Lucru care e descris în manualul de utilizare al pagina 5.

Înainte de a prepara diverse mâncăruri e bine să vă uitați la „Tabelul cu informații privind prepararea” deoarece acolo sunt scrise diverse recomandări pentru ca preparatul să iasă excelent. În manualul de utilizare e un tabel foarte detaliat care vă va îndruma.

Dacă mai sus am menționat o parte din lucrurile pozitive, trebuie să menționez și lucruri care-i lipsesc. Printre acestea se numără lipsa facilităților smart (de a fi controlat de pe un telefon) și a unei sonde. Dacă vreți neaparat ceva cu aceste dotări atunci trebuie să vă uitați la AEG BSK999330M și Electrolux KOAAS31WX, dar trebuie să vă avertizez că acestea costă mai mult.

Întrebări frecvente

Cât consumă Whirlpool W6OS44S1HBL?

În mod normal consumă 0,91 kWh, iar în mod ventilator consumă 0,7 kWh

E nevoie de branșament trifazic pentru acest cuptor?

Nu, producătorul menționează că tensiunea de alimentare e 230V, adică monofazic. Dar, ar fi bine să vă asigurați că branșamentul dvs e unul care oferă suficientă putere.

Ce înseamnă 6th Sense?

E o tehnologie care presupune existența a până în 40 combinații de gătit așa încât aparatul să facă treaba îl locul dvs. Dvs. doar alegeți rețeta, iar aparatul își face treaba.

Te-ar mai putea interesa