Whirlpool W6 OM4 4S1 H review

Whirlpool W6 OM4 4S1 H e un cuptor incorporabil pentru acele persoane interesate de ceva cu capacitate de 73 litri, adică peste medie.De la început trebuie să scriu că e un model premium echipat cu multe lucruri utile printre care faptul că are autocurățare, touchscreen, 8 funcții etc.
Acesta e pentru persoanele interesate în a găti cantități mari de mâncare acasă ori în scop comercial.

Cuptorul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de la numărul 1 mondial în materie de electrocasnice.
Se poate vedea foarte bine din poza de alături că e un model de culoare neagră, iar dacă sunteți curioși din ce materiale e fabricat atunci trebuie știut că e vorba despre inox și sticlă. Adică, cele mai bune materiale.

Păreri pro și contra

Modelul Whirlpool W6 OM4 4S1 H are clasa energetică A+ și 6th Sense. Acest ultim lucru presupune că alegeți rețeta și lăsați tehnologia Al Șaselea Simț să gătească la perfecțiune.
Întreținerea aparatului e una ușoară și se realizează în 30 minute. Lucrul acesta poartă numele de Smart Clean și presupune curățare fără detergenți agresivi.
Referitor la consumul energetic trebuie știut că e de 0,91 kWh per ciclu.

  • Are capacitate XXL care permite gătirea până la patru feluri de mâncare în același timp. Acest lucru e numit Cook4.
  • Nu e necesară preîncălzirea întrucât are Ready2Cook.
  • Designul e unul foarte reușit, aparatul făcând parte din colecția W
  • Închiderea e una amortizată, lucru denumit „soft closing”.

Verdict

Un cuptor încorporabil precum modelul W6 OM4 4S1 H e util celora care doresc să-și amenajeze bucătăria cu aparatură electrocasnică de ultimă generație de la producătorul numărul 1.
Dacă vă întrebați ce plită s-ar potrivi cu acest model atunci aș recomanda un model pe inducție de la același producător Una dintre cele mai avansate e SMP 658C/BT/IXL, dar și prețul e unul pe măsură.

Te-ar mai putea interesa