AEG BSK999330M, cuptor smart de 70 litri

Pentru persoanele interesate de un cuptor incorporabil mai special recomand modelul AEG BSK999330M întrucât pe lângă capacitatea de 70 litri are și facilități smart. În felul acesta puteți controla aparatul de pe un telefon mobil cu wi-fi.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un producător german de top, iar în momentul de față aparține de Electrolux.
Din poză se poate observa panoul de comandă minimal și designul plăcut de culoare inox.

Avantaje și dezavantaje

Cuptorul AEG BSK999330M vine cu facilitatea smart numită CookView. Aceasta presupune că puteți vedea de pe telefon starea în care să află mâncarea. E nevoie să instalați aplicația My AEG Kitchen.
Precum alte modele moderne, și acesta se folosește de abur pentru gătire. Această caracteristică purtând numele de Steamify.
Garanția aparatului e una normală de 2 ani, dar dacă-l înregistrați pe site-ul producătorului atunci puteți beneficia de garanție 5 ani.
În privința consumului energetic trebuie știut că e de 1 kWh per ciclu, iar din această cauză are clasa A++ de eficiență energetică.
Vine cu multiple funcții de gătire, printre acestea numărându-se grill, funcție de pizza, dezghețare, coacere, dospire etc.

Ca aspect negativ aș menționa faptul că acest model are un preț ușor mare. Acesta fiind datorat în mare parte faptului că are facilitatea smart CookView și posibilitatea controlării de pe un telefon mobil. Nu trebuie neglijat nici faptul că are sondă care vă va ajuta să gătiți mai bine, adică mâncarea să fie făcută bine la interior.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care-și doresc un aparat premium de la un producător de top. Pe piață există și alți producători, dar acesta se evidențiază prin faptul că are produse cu o fiabilitatea foarte bună.

Te-ar mai putea interesa