Electrolux KOAAS31WX, review cuptor smart de 70 litri

Alături de AEG BSK999330M, Electrolux KOAAS31WX e unul dintre puținele cuptoare smart de pe piață. Nu doar că are o capacitate mare, dar eficiența energetică este A++. De la început trebuie să scriu că acest model are facilitatea Connected Cooking care presupune că puteți controla aparatul din afara bucătăriei de pe un telefon mobil.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă printr-un aspect plăcut și multe facilități utile integrate.
Nu știu dacă se poate observa din imagine, dar aparatul are un afișaj tactil modern care oferă comenzi pentru cele mai importante 3 funcții.

Păreri pro și contra

Modelul de față vine cu o multitudine de avantaje, printre acestea cele mai importante le voi descrie în rândurile care urmează.
Cuptorul Electrolux KOAAS31WX e unul care vine echipat cu Food Sensor care ajută la obținerea unor rezultate foarte bune. Adică la o coacere uniformă, la interior și exterior.
Gătește și cu abur deoarece are funcția Steamify. Acest lucru ajută la o gătire sănătoasă și gustoasă. Mai mult de atât, fiind vorba despre un cuptor Steam Pro 900 o să gătești, rumenești și coci precum un profesionist (o să ai mâncare precum la un restaurant).
Fiabilitatea e una foarte bună deoarece garanția e de 5 ani dacă înregistrați aparatul pe site-ul producătorului.
Cuptorul de față are clasa A++ de eficiență energetică cu un consum de curent de 1 kWh pe ciclu. Asta în condițiile în care cavitatea e de 70 litri.

Ca dezavantaj ar fi faptul că are un cost de achiziție ușor mare. Dar, acest lucru e justificat într-o oarecare măsură deoarece vine cu capacitate XXL și cu multe lucruri pe care nu le întâlnim la aparatele standard.

Concluzia mea e că acest model merită achiziția dacă doriți ceva de calitate de la un producător de top.

Te-ar mai putea interesa