Teka TB 6415, plită vitroceramică cu 4 zone de gătit

Teka TB 6415 este una dintre cele mai interesante plite electrice de pe piață. După cum se și numește (vitroceramică), are o suprafață din sticlă termorezistentă care se curăță destul de ușor și transmite ușor temperatură vaselor. Este diferită de cele cu inducție care se folosesc un proces de încălzire diferit, adică suprafața se încălzește motiv pentru care nu sunteți nevoiți să folosiți vase feromagnetice. O altă diferențe este că la aceasta se pot vedea zonele de gătit când sunt în funcțiune.

În rest nu sunt alte diferențe majore în special dacă vorbim de același buget, dar sunt și o mulțime de plite pe gaz care le puteți lua la același preț însă nu prea merită dacă vreți un plus de comoditate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este o plită nouă cu un aspect elegant și care se potrivește doar în bucătăriile moderne. Aceasta se potrivește bine alături de orice cuptor negru indiferent de buget sau brand, dar nu poate fi unul Retro.

Poziționarea zonelor diferă la aceasta, adică avem arzătorul mare în spate alături de unul similar ca și putere și două arzătoare mai mici în față. Puterea totală instalată este de 6300W care este de ajuns și pentru cei mai pretențioși dintre voi.

Aceste plite se folosesc doar de butoane touch, adică au un panou de control tactil și ușor de folosit. Sunt puține pictograme și nu cred că veți întâmpina probleme în ceea ce privește utilizarea sa, dar există și un manual în acest sens. Nu lipsesc funcțiile standard (blocare interfață și timer), dar nici indicatorul de căldură reziduală (că să nu atingeți zona fierbinte).

Concluzie

Teka TB 6415 nu face parte dintr-un pachet promo astfel că o puteți alege alături de orice cuptor vă doriți. Eu aș recomanda unul tot de la acest brand s-au poate că ați aruncat deja o privire pe ce mai are și concurența. Poate că v-ar interesa unul premium ca Whirlpool W6OS44S1HBL și vă recomand să investiți mai mult în cuptor deoarece veți găsi mai mult cu el.

Te-ar mai putea interesa