Sistem desktop PC Gaming Serioux, procesoare și plăci video de ultimă generație

Acel sistem desktop PC Gaming Serioux reprezintă o soluție accesibilă pentru cei care nu se pricep să asambleze PC-uri pe componente. Evident că cele mai populare sunt variantele accesibile, însă eu vă recomand configurații puțin mai performante că doar nu vreți să schimbați PC-ul tot la 2 ani. Mă refer la cele cu procesoare AMD Ryzen 5 și 7, respectiv Intel Core i5 și i7. Să nu neglijăm nici placa video că doar vreți să jucați jocuri recent lansate la detalii medii spre maxime (în funcție de cât de optimizate sunt jocurile).

Carcasa diferă de la un model la altul, însă mie mi-a plăcut cel mai mult cea de jos deoarece are un panou lateral transparent, ventilatoare mari și iluminare RGB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistem Desktop PC Gaming

Merită sau nu merită cumpărat?

Cu siguranță merită ales deoarece este mai accesibil decât cele de la producătorii de top. Totuși la unele este menționat Powered by ASUS, Powered by Corsair etc., adică sunt folosite carcasele și componentele lor. Acestea pot costa mai mult însă performanțele unor componente pot fi mai bune și nu văd de ce nu ați investi într-un PC. Unele pot avea prețuri de 10 ori mai mari decât al altor variante, doar că astfel de modele sunt ceva mai puține cele mai numeroase au prețuri peste 5000 lei. Deci vorbim de un buget mare atunci când vrem și multe fps-uri și detalii grafice în jocuri,

Să nu uităm că mai sunt necesare și câteva periferice de gaming, iar un monitor mare este obligatoriu. Nu cred că veți folosi televizorul pe post de monitor deoarece este mult prea mare și poate că vreți un timp de răspuns cât mai mic și refresh mare.

Dacă ar fi să recomand câte configurații, acestea ar fi:

  • 5300 lei – Core i5, GTX 1660 Ti
  • 6300 lei – Core i5, RTX 2060
  • 7300 lei – Core i7, RTX 2060

Concluzie

Să nu se înțeleagă greșit, îmi plac și le recomand pe cele cu AMD Ryzen, dar acestea cu Intel sunt puțin mai populare. Sunt diferențe de performanță între procesoare și poate că un model cu 6 nuclee poate fi de ajuns pentru anumite jocuri. Nu am mai menționat, însă aveți nevoie de cel puțin 16GB RAM și de un SSD de 1TB, iar unele vin cu Windows preinstalat. Ca să faceți alegerea perfectă, uitați-vă la cerințele hardware ale jocurilor. Sistem desktop PC Serioux reprezintă o soluție de buget și mulți o aleg, că doar nu este sigla Serioux pe el ;).

Te-ar mai putea interesa