Samsung DV90T7240BH/S7, uscător cu pompă de căldură şi Optimal Dry

Samsung DV90T7240BH/S7 este un uscător modern cu o capacitate de 9kg util unei familii compuse din 4-5 persoane. Eficienţa energetică e una superioară deoarece e vorba despre clasa A+++ cu un consum anual de 194 kWh.
De la început trebuie să scriu că e un model smart echipat cu tehnologia Smart Things care presupune posibilitatea controlului de pe un telefon care are instalată aplicaţia aferentă (cu acelaşi nume).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic şi care are un design foarte simplist.
Din imaginea de alături puteţi vedea că e un model de culoare albă cu un panou de comandă cu aspect minimal.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung DV90T7240BH/S7 vine cu uşă reversibilă, adică deschiderea acesteia poate fi reglată pe stânga sau dreapta. Acest lucru e întâlnit şi la uscătoarele Samsung din generaţiile anterioare.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie să ştiţi că acest model nu e deloc gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 63 decibeli la uscare.
După cum am scris mai sus, acest model e unul cu caracteristici smart, având conectivitate wi-fi.
La fabricarea aparatului s-au folosit materiale de calitate. Un exemplu ar fi cuva din inox.
Spre deosebire de o maşină de spălat cu uscător integrat acesta are o multitudine de programe nu doar 3.
Uscarea rufelor se face inteligent datorită tehnologiei OptimalDry care presupune existenţa unor senzori de umiditate şi temperatură. tehnologia aceasta ajustează timpul de uscare.
Dacă la maşinile Whirlpool avem FreshCare, la Samsung avem Wrinkle Prevent care presupune că hainele vor fi fără cute. Aceasta e o caracteristică care ţine 3 ore.
Pentru cei grăbiţi există program rapid de 35 minute numit Quick Dry, fiind util unei cantităţi reduse de rufe. Producătorul menţionează undeva la un kilogram de rufe.

Te-ar mai putea interesa