Whirlpool FreshCare+ FWSD81283SVEEN, model clasa A+++ cu 6th Sense

Whirlpool FreshCare+ FWSD81283SVEEN e un model apărut recent pe piaţă care se evidenţiază prin capacitatea mare de 8kg şi eficienţa energetică.
Datorită capacităţii acest model e pentru o familie de maxim 7 persoane.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat considerat slim deoarece are dimensiuni de 48x60x85 axlxî cm.
Din poza de alături se poate vedea panoul de comandă cu inscripţii precum Fresh Care şi 6th Sense.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool FWSD81283SVEEN e unul cu Al Şaselea Simţ, adică o tehnologie care presupune că aparatul monitorizează procesul spălării şi se opreşte atunci când rezultatul spălării e unul perfect.
Fresh Care+ presupune că hainele vor rămâne ca proaspăt spălate chiar dacă spălarea s-a terminat. Acest lucru e valabil pentru până la 6 ore.
Consumul energetic anual e de 195 kWh, motiv pentru care îi este atribuită clasa A+++ de eficienţă energetică.
Nivelul de zgomot nu e unul mare, fiind vorba despre 54 decibeli la spălare şi 81 decibeli la centrifugare. Viteza maximă de centrifugare fiind de 1200 rotaţii.
Are SoftMove, adică oferă nişte mişcări ale tamburului aşa încât hainele să fie îngrijite suplimentar.
Precum alte aparte şi acesta foloseşte abur pentru igienizare şi reîmprospătare. În acest sens are Steam Refresh şi Steam Hygiene.
Motorul din aparat e unul durabil, eficient şi care silenţios. Un astfel de motor e garantat la 10 ani.

Din păcate acest model nu e unul smart, producătorul Whirlpool nefiind cunoscut ca având modele smart în portofoliu. O variantă smart ar fi de la Samsung care vine cu o capacitate similară.

Un astfel de aparat se adresează celor care vor un aparat eficient energetic, care să spele mult şi să nu ocupe prea mult loc.
Despre producătorul Whirlpool trebuie spus că e numărul 1 la nivel mondial prin faptul că pune pe piaţă electrocasnice de foarte bună calitate.

Te-ar mai putea interesa