Samsung DV80N62532W/LE, uscător de rufe cu ușă reversibilă

Uscătoarele de rufe sunt la fel de populare ca și mașinile de spălat, chiar dacă nu sunt chiar atât de accesibile, pot fi foarte utile. Samsung DV80N62532W/LE e un astfel de aparat și e apreciat pentru că oferă cea mai bună eficiență energetică de pe piață. Chiar dacă arată cam ca și o mașină de spălat, veți vedea că sunt câteva diferențe vizibile și ușa e reversibilă pentru a-l putea pune în orice colț. nu poate fi prea compact și poate fi pus sub un blat dacă aveți un mobilier corespunzător.

Rezultatele sunt excelente și se datorează senzorului de umiditate care ajustează durata programului în funcție de umiditatea din rufe. Cu alte cuvinte, rufele vor fi uscate exact cât trebuie și pot fi puse în dulap. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control seamănă mult cu cel al unei mașini de spălat deoarece are la fel de multe programe și funcții. Treptele de uscare pot fi reglate deoarece sunt trei niveluri. Din păcate nu există un kit de suprapunere, în caz că aveți o mașină de spălat rufe de la același brand.

Funcțiile de pe panoul de control pot fi alese ușor datorită pictogramelor și informațiilor prezente pe acesta. Ceva mai multe informații veți găsi în manualul său de utilizare și veți primi mai multe detalii despre fiecare buton în parte.

Păreri pro și contra

Impresionează din toate punctele de vedere: consum redus, capacitate bună, funcționare silențioasă, lumină interioară, ușor de controlat, uscare rapidă. 81 minute durează programul pentru uscare completă, pentru ca voi să purtați din nou articolul preferat (oricare ar fi el). Tehnologia Air Wash elimină mirosurile neplăcute din țesături pentru ca hainele să fie aproape ca noi și gata de pus în dulap. Acest aparat poate fi controlat și prin intermediul telefonului mobil (necesară o aplicație).

Sunteți avertizat când filtrul necesită a fi curățat și acum e mult mai simplu să scăpăm de scamele de pe rufe, dar și să curățăm acel filtru. Un uscător de ultimă generație are un preț mai mare dar veți vedea că merită fiecare leu. Samsung DV80N62532W/LE e recomandarea mea și poate fi achiziționat chiar și în rate dacă nu aveți toți banii.

Te-ar mai putea interesa