Samsung WD80T4046EE/LE, maşină cu uscător şi clasa B

Maşina Samsung WD80T4046EE/LE e una cu uscător integrat pentru persoanele care vor rufe gata de purtat. Vine cu lucruri caracteristice Samsung precum Eco Bubble, Bubble Soak, Hygiene Steam, Drum Clean şi sertar StayClean.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model 2 în 1 cu aspect clasic. Arată precum oricare alt model de la Samsung. Pe aparat nu sunt inscripţii ale prezenţei caracteristicilor amintite mai sus.

Păreri pro şi contra

Samsung WD80T4046EE/LE poate spăla o cantitate de 8kg şi usca 5. La o uscare bună participă şi cele 1400 rotaţii care au rol în a stoarce bine rufele.
Eco Bubble este prezent pe acest model şi presupune că detergentul e transformat în bule pentru a intra mai bine în rufe. Astfel, chiar dacă se spală la temperaturi mai mici avem performanţe bune de spălare.
Bubble Soak pare ceva similar caracteristicii descrise mai sus, dar presupune că e o funcţie care poate fi adăugată la orice program. Aceasta durează 30 minute şi are rol în a scoate petele persistente.
Întreţinrea maşinii nu e un proces complicat deoareceDrum Clean e un program care are rol de curăţare a cuvei (aparatul ne atenţionează când e necesar să-l folosim), iar StayClean e partea de sertar pentru detergent care va rămâne mereu curat.
Dacă vreţi să reîmprospătaţi anumite haine atunci se poate folosi AirWash care ţine de uscător şi are rol de a elimina mirosurile şi bacteriile fără a utiliza apă sau detergent. Suplimentar aparatul vine şi cu un program numit Hygiene Steam care are rol de igienizare şi îndepărtare a murdăriei persistente. AirWash şi Hygiene Steam sunt două lucruri care par similare, dar sunt diferite deoarece unul e pentru reîmprospătare, iar celălalt pentru igienizare şi îndepărtare murdărie.
Eficienţa energetică e una bună, fiind vorba despre clasa B cu un consum de 6,48 kWh. Trebuie adăugat că e vorba despre un consum combinat între maşină de spălat şi uscător, iar eficienţa e pentru maşină+uscător.

Te-ar mai putea interesa