LG F4WV510S0E, model 10,5kg cu ThinQ

Maşina de spălat rufe LG F4WV510S0E vine ca o alternativă la acest Samsung deoarece are caracteristici similare. Printre acestea aş aminti capacitatea de 10,5kg, eficienţa energetică A+++ şi utilizarea Steam (abur).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care economiseşte resurse şi spală bine datorită Ai DD. Această tehnologie presupune că aparatul detectează cantitatea şi tipul ţesăturii pentru optimizarea modelului de spălare.


Păreri pro şi contra

LG F4WV510S0E are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum energetic anual de 143 kWh. Consumul în program Bumbac 60 grade cu încărcare completă e de 0,67 kWh.
Materialele folosite la construcţia aparatului sunt unele de calitate deoarece uşa e din sticlă securizată, iar cuva e din inox.
Aparatul e unul inteligent prin faptul că are SmartThinQ, adică o tehnologie care permite operare de la distanţă prin Wi-Fi. Producătorul scrie pe site-ul său că aparatul e compatibil cu alexa şi Google Assistant.
Având tehnologia Steam+ înseamnă că sunt eliminaţi 99% din alergeni şi vom avea cu până la 30 procente mai puţine cute.
Dacă vreţi să spălaţi haine rapid atunci există tehnologia TurboWash care presupune o spălare în 59 minute.
Fiabilitatea aparatului e una bună deoarece garanţia standard e de 2 ani, iar motorul e garantat 10 ani.
Singurul dezavantaj al acestui model ar fi că nu are uscător integrat cum e in cazul altui model. Dar, dacă vreţi aşa ceva atunci nu vă opreşte nimeni să cumpăraţi un uscător dedicat care va fi mai performant (dpdv al consumului energetic şi performanţelor de spălare) decât unul integrat.

Un astfel de aparat de îndelungă folosinţă se adresează celora car vor un aparat care să spele bine şi să nu consume mult curent. Asta în condiţiile în care vine cu o capacitate de spălare foarte mare.

Te-ar mai putea interesa