LG RH90V5AV6Q, uscător cu hublou reversibil

LG RH90V5AV6Q este un uscător de rufe modern şi cu eficienţă A++ (aparatul are un consum anual foarte redus – 228 kWh). Vine cu tehnologie Smart Diagnosis, adică puteți diagnostica rapid aparatul dacă întâmpină o problemă și găsiți rapid o soluție pentru ea.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine, e economic şi uşor de folosit. Acest ultim lucru se poate vedea din poza de mai jos care arată că panou de comandă e minimal cu un ecran mare (pe care e afişat timpul de uscare rămas).

LG RH90V5AV6Q

Păreri pro şi contra

Modelul acesta are nişte dimensiuni normale de 69x60x85 axlxî cm. În felul acesta nu va ocupa prea mult loc.
Ceva deosebit e faptul că aparatul are hublou reversibil, pentru ca voi să puteți pune aparatul chiar și în colțul camerei.
Modelul LG RH90V5AV6Q vine cu mai multe programe printre acestea numărându-se: Bumbac, Haine voluminoase, Articole sportive, Lână, Aer rece, Aer cald, Mixte, Allergy Care, Delicate, Rack dry, Rapid (durată scurtă de uscare).
Aparatul poate fi controlat prin Wi Fi adică se poate folosi telefonul mobil. Nu trebuie să stăm tot timpul lângă aparat deoarece veți observa când programul a ajuns la final (este un semnal la final de ciclu), telefonul devine o telecomandă pentru acest aparat dar și alte aparate Smart din casă, este necesară doar să instalați o aplicație pe el.
Dacă sunteţi preocupaţi de nivelul de zgomot al aparatelor atunci trebuie ştiut că acesta produce 64 decibeli. Sunt prezenți diverși indicatori care vă informează, iar unul important este cel care vă arată când rezervorul de 4.9 litri este plin, adică din când în când trebuie golit apa colectată din rufe. Filtrul trebuie curățat și el din când în când dar nu trebuie să vă faceți griji deoarece sunteți avertizați când necesită curățare.

Per ansamblu acest model îşi face treaba suficient de bine aşa încât să fie suficient pentru o familie de 4-5 persoane.
Despre brandul LG trebuie menţionat că e unul cunoscut la nivel mondial și este apreciat. Calitatea produselor e una bună, fiind din categoria premium, motiv pentru care sunt comercializate la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa