Samsung WW10T534DAW/S7, maşină modernă de 10,5kg

Samsung WW10T534DAW/S7 e o maşină de spălat modernă prin aspect şi funcţionalitate. Are implementate caracteristici smart precum conectivitate wireless şi AI Control.
Fiind un model Samsung are câteva sisteme caracteristice acestui brand cum ar fi: Eco Bubble, Bubble Soak, sertar Stay Clean şi program Drum Clean.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu motor tip Inverter care e garantat la 10 ani.
Din imaginea de alături se poate vedea că e de culoare albă şi că are un design plăcut. Estetic diferă foarte mult de alte modele de la acest producător.

Păreri pro şi contra

Aparatul nu e unul greu de folosit, în acest sens având mai multe lucruri utile printre care aşa aminti Auto Dispense. Acest lucru presupune că detergentul şi balsamul sunt distribuite automat. Producătorul menţionează că detergentul va fi suficient pentru o săptămână de spălat şi că eşti notificat atunci când detergentul e pe terminate.
Pentru pete persistente are funcţia numită Bubble Soak care se activează apăsând pe un buton şi durează 30 minute.
Sertarul pentru detergent va fi mereu curat deoarece e unul Stay Clean.
Puteţi vedea de pe telefonul mobil diverse lucruri despre maşina de spălat deoarece are AI Control. Aplicaţia poartă numele SmartThing şi e preinstalată pe telefoanele Samsung.
Nu consumă mult curent deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 175 kWh.
Nu e nici slim, dimensiunile sale fiind de 60x60x85 axlxî cm.
Precum în cazul altor modele noi şi acesta se foloseşte de abur pentru igienizare şi îndepărtarea murdăriei persistente.
Nivelul de zgomot al aparatului e de 52 decibeli la spălare şi 73 la centrifugare. Centrifugarea se realizează la 1400 rotaţii.

Modelul Samsung WW10T534DAW/S7 e pentru o familie compusă din 4-6 persoane care vrea să spele eficient energetic şi din punct de vedere al rezultatului spălării.

Te-ar mai putea interesa