LG F4WV308N3E, maşină clasa A3+ cu AI DD

LG F4WV308N3E e o maşină de spălat rufe modernă care vine cu clasa A+++ de eficienţă energetică, AI DD şi „Add item”. Aceste caracteristici fac din acest model unul premium pentru o familie compusă din 3-5 membri.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezint ă bine din punct de vedere estetic şi al caracteristicilor.


Păreri pro şi contra

Modelul LG F4WV308N3E e unul cu clasa A+++ de eficienţă energetică. Consumul anual e de 115 kWh, iar cel în program Bumbac 60 grade e de 0,57 kWh. Întrucât are AI DD la o încărcare la jumătate o să avem un consum ceva mai mic.
AI DD presupune că aparatul are senzori cu care detectează cantitatea şi tipul ţesăturii. În funcţie de acestea adaptează consumul de resurse şi mişcările tamburului.
Dacă uitaţi să adăugaţi o haină atunci puteţi folosi funcţia Add Item care are buton dedicat.
Nivelul de zgomot nu e unul ridicat, mai exact la spălare are 55 dB, iar la centrifugare e 73. Trebuie ţinut cont de faptul că centrifugarea se realizează la maxim 1400 rotaţii.
E realizată din materiale de calitate. De exemplu are paletă din oţel inoxidabil

Din păcate nu e un model slim, dimensiunile fiind de 57x60x85 axlxî cm.
Un alt dezavantaj e că nu are uscător integrat, dar nu vă oprşete nimeni să cumpăraţi un uscător dedicat.
Aparatul e unul fără caracteristici smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon, iar dacă vreţi ceva smart atunci acest model de la LG are ThinQ.

Per ansamblu acest model e unul pentru acele persoane care vor ceva eficient energetic şi care să poată spăla o cantitate mare de rufe cât mai bine posibil. Brandul LG e unul cu produse premium care au fiaiblitate bună.

Te-ar mai putea interesa