Whirlpool FWDG971682EWSVEUN, maşină cu uscător şi clasa A

Whirlpool FWDG971682EWSVEUN este o maşină de spălat rufe modernă de tipul 2 în 1 deoarece are uscător integrat. În felul acesta economisiţi timp şi spaţiu deoarece e nevoie de un singur aparat pentru două lucruri separate (spălare şi uscare) şi nu mai pierdeţi timp cu uscatul rufelor.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu 6th Sense. Aceasta e o tehnologie care presupune că aparatul are senzori care monitorizază spălarea şi reglează diverşi parametri aşa încât spălarea să oprească atunci când rezultatul spălării e perfect.


Păreri pro şi contra

Pe partea superioară a aparatului sunt multiple inscripţii precum: Steam, Inverter motor, 6th Sense şi Fresh Care+.
Fresh Care+ e prezentă şi la alte modele Whirlpool şi presupune că hainele rămân ca proaspăt spălate până la 6 ore.
SteamCare e o tehnologie care presupune că împrospătează eficient hainele. În felul acesta hainele sunt mai mult timp catifelate şi fără cute.
Întrucât e un aparat cu o capacitate mare se adresează unei familii formate din 4-7 persoane.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că e de 53 dB la spălare şi 83 la centrifugare.
Consumul anual de energie e de 1224 kWh, fiind vorba despre unul combinat. În program standard e de 6,12 kWh şi e tot unu lcombinat între spăalre şi uscare.

Întrucât am văzut că pe unele site-uri sunt persoane care nu sunt mulţumite de aparat trebuie să fac câteva precizări. Aparatul are o capacitate de spălare 9kg şi uscare de 7kg. Acestea sunt capacităţile maxime şi e bine ca aparatul nu fie complet încărcat întrucât spălarea nu se va face corespunzător (pot rămâne pete de detergent şi scame). În privinţa scamelor, fiecare ţesătură trebuie spălată cu un anumit program, iar unele articole vestimentare nu sunt de calitate. Pe partea de uscare nu trebuie să depăştiţi cantitatea de 7kg deoarece aparatul nu va usca corespunzător.

Te-ar mai putea interesa