Beko DS8440SXW, uscător cu pompă de căldură şi clasa A++

Beko DS8440SXW e un uscător modern cu pompă de căldură, iar din această cauză are un consum energetic foarte mic (clasa A++ cu consum de 234,6 kWh pe an).
E un model premium pentru o familie cu 4-5 persoane care vor să usuce haine eficient şi fără a deteriora ţesăturile.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu 15 programe şi cu pompă de căldură EcoGentle. După cum o spune numele această pompă e una economică şi care are grijă de ţesături.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko DS8440SXW e unu echipat cu multe tehnologii utile precum ar fi Aquawave şi Optisense. Cea din urmă, adică Optisense, presupune că aparatul are senzori (pentru temperatură şi umiditate) aşa încât să se oprească atunci când nivelul de uscare e cel dorit.
Un lucru împrumutat de la frigorifice e uşa reversibilă cu unghi de deschidere de 155 grade.
E un aparat uşor de folosit, lucru care se poate vedea de pe panoul de comandă care e simplist şi fără prea multe inscripţii.
Garanţia standard e de 2 ani, dar dacă înregistraţi produsul atunci puteţi beneficia de 5 ani garanţie standard. Garanţia pentru motor e una de 10 ani precum la alte modele de uscătoare sau maşini de spălat.

Din păcate nu e un aparat cu caracteristici smart precum Homewiz. Această caracteristică v-ar fi permis să verificaţi starea aparatului şi să-l controlaţi de la distanţă.

Per ansamblu acest model e unul premium care e perfect pentru cineva care vrea su usuce o cantitate mare de rufe (maxim 8kg) cu un consum mic de curnet.
Producătorul Beko e unul turc premium de care aparţine şi Arctic. Am mai scris acest lucru de multe ori, dar o reamintesc în cazul în care nu ştiaţi.