LG F4DV709S1E, maşină cu AIDD şi ThinQ

LG F4DV709S1E este o maşină de tipul 2 în 1 întrucât are uscător. E utilă unei gospodării care are 4-5 persoane datorită faptului că are capacitate de spălare de 9kg. Cea de uscare fiind mai mică de 6kg.
De la început trebuie să scriu că nu are un consum mare de curent datorită clasei A de eficienţă energetică. E vorba despre o clasă combinată între cea a maşinii de spălat şi uscătorului.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat simplu ca utilizare datorită faptului că are un panou de comandă minimal. Dacă vreţi să-l folosiţi într-un mod avansat atunci poate fi interacţionat cu aparatul şi de pe telefon prin intermediul tehnologiei numite ThinQ.


Pro: Modelul LG F4DV709S1E e unul care nu gălăgios deoarece la uscare produce 54 decibeli, iar la spălare produce 52.
Are sistem automat pentru detectarea cantităţii de rufe numit AI Direct Drive (AIDD pe scurt). Faţă de alte modele pe lângă detectarea automată a cantităţii detectează şi ţesătura, iar în felul acesta adaptează resursele şi tipurile de mişcări.
Motorul e unul tipul inverter garantat la 10 ani. Avantajele unui astfel de motor ar fi că e silenţios, economic (dpdv al consumului de resurse) şi durabil.
Are conectivitate Wi-Fi pentru caracteristica smart numită ThinQ. Prin aceasta pot fi văzute statistici privind maşina şi pot fi descărcate programe suplimentare.
Aspectul e unul plăcut, în mijlocul panoului de comandă fiind butonul metalic care e rotativ.

Contra: Partea de uscător nu e la fel precum cea de la un uscător dedicat în sensul că nu are capacitatea prea mare şi are mai puţine programe.

Concluzie: Un astfel de aparat se adresează persoanelor interesate de un aparat care să nu ocupe mult loc şi care să aibă funcţii utile. Prin funcţii utile mă refer în special la cea de uscător.

Te-ar mai putea interesa