Jimmy H8UP, model 2 în 1 cu acumulator

Chiar dacă pe piață sunt mai multe modele de aspiratoare verticale, cei de la Jimmy s-au gândit să scoată modelul Jimmy H8UP care e un model 2 în 1. Mai exact este un aspirator vertical și aspirator de mână. În felul acesta putem aspira diferite suprafețe chiar și în locuri mai înguste.

Aspiratorul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un model de top de la un producător foarte cunoscut în lumea aspiratoarelor. Am mai scris despre aspiratoarele acestora, în special despre cele de acarieni (WB73, JV35).

Avantaje și dezavantaje

Pe piață sunt mai multe modele de aspiratoare verticale, dar cel de față se recomandă prin aspectele pozitive de alături:

  • Puterea e una mare de 500W pe motor și 160 AW putere de aspirare.
  • Autonomia de funcționare e de 60 minute. Aceasta e o autonomie maximă.
  • Recipientul de colectare are o capacitate mare de 500 ml.
  • Motorul e unul avansat de tip digital fără perii.
  • Acumulatorul e unul detașabil cu capacitate de 2500 mAh.
  • Greutatea e una mică de 3,4 kilograme

Din păcate nu are și funcție mop precum e în cazul modelului PowerWash HW8 Pro Acesta ar fi singurul dezavantaj. Cred că după acest aspect v-ați dat seama că e doar pentru aspirare uscată.

Nu e specificat un timp de încărcare (charging time), iar din această cauză trebuie să scriu că astfel de modele se încarcă în 3-4 ore. Cam aceasta este media.

Per ansamblu, dacă sunteți interesați de un aparat 2 în 1 modern care să vă ajute în a face curățenie fără efort atunci acest model JIMMY H8UP ar fi recomandarea mea.
Eu zic că se va descurca formidabil pe orice suprafețe, iar portabilitatea bună cred că e unul dintre cele mai importante atuuri, după puterea suficientă.
În cazul în care nu știți prea multe despre producător atunci trebuie să scriu că este unul asiatic specializat în astfel de aparate.

Te-ar mai putea interesa