Jimmy PowerWash HW8 Pro, review model vertical

Cei de la Jimmy sunt specializați pe aspiratoare, iar un model nou de la ei e Jimmy PowerWash HW8 Pro. În trecut am scris și despre aspiratorul de pat Jimmy JV35 care e unul specializat pentru acarieni, realizând o curățare cu UV la 60 grade.
Dar, să revenim la modelul de față. Acesta vine ca o alternativă la Roborock Dyad, fiind un model care aspiră uscat și umed (adică e și mop).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de la un producător de top în materie de astfel de aspiratoare. Din imaginea de alături cred că se vede faptul că e un model vertical fără fir, adică cu acumulator.

Pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care merită achiziția acest model Jimmy PowerWash HW8 Pro, iar cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.
Motorul aparatului e unul cu o putere de 300W, oferind o presiune de aspirare de 15.000 Pa. Poate dezvolta o astfel de putere datorită faptului că este un motor digital fără perii.
Bateria sa e una de 3000 mAh, iar autonomia e una de 25-35 minute. Foarte interesant e că are baterie Lithium care poate fi înlocuită (e detașabilă) pentru dublarea autonomiei.
Întreținerea nu e un procedeu complicat deoarece are opțiune de autocurățare.

Față de alte modele similare există și unele dezavantaje, cel mai important ar fi că are o capacitate mai mică de colectare. Este vorba despre un rezervor de 350 ml.

Verdictul meu referitor la modelul acesta e că merită investiția dacă vreți ceva de calitate și cu un excelent raport între preț și dotări.
Despre producătorul Jimmy trebuie să scriu că e un producător asiatic, mai exact unul din China. Acesta există pe piață din 1994.

Întrebări frecvente

Care e diferența dintre HW8 și HW8 Pro?

HW8 este variata superioară ca putere și autonomie. Mai exact are motor de 300W și oferă putere de aspirare de 15 kPa.
În schimb, modelul simplu (fără pro) are motor de 200W și oferă o putere de 7 kPa.

Ce informații sunt afișate pe display?

Ecranul oferă informații referitoare la baterie rămasă, necesitatea golirii recipientului și modul de utilizare folosit.

Cine produce aspiratorul PowerWash?

După cum scriam mai sus, acesta e produs de brandul chinez Jimmy care vine cu o istorie de 28 ani în acest domeniu.

Te-ar mai putea interesa