Jimmy JV35 Vacuum Cleaner, review aspirator UV de pat

Dacă sunteți interesați de un aspirator dedicat aspirării acarienilor de pe pat atunci recomand modelul „Jimmy JV35 Vacuum Cleaner”. Acesta e unul cu o putere de aspirare de 14.000 Pa și cu lampă UV. De la început trebuie să scriu că aparatul se adresează persoanelor sensibile, adică celora care au alergii de la acarieni.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un producător specializat în aspiratoare.
Cred că observați din imagine că e vorba despre un model compact, dar nu se vede faptul că alimentarea sa e una de la rețea, adică are cablu.

Păreri pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un aspirator precum acest JV35 de la Jimmy, iar cele mai importante le voi descrie în rândurile care urmează.
Nu înainte de a menționa că aspirarea e una uscată și faptul că aparatul e pentru suprafețe precum tapițerie, saltele și textile.
Portabilitatea aparatului e foarte bună dacă e să ținem cont de faptul că are o greutate de 2,6 kilograme și că e un aspirator de mână.
Nu doar că are lampă UV pentru sterilizare la 60 grade, dar și sistemul de filtrare e unul cu HEPA cu filtrare ciclonică pe 6 nivele.
Aparatul e unul cu certificat de la „Fundația britanică pentru studiul alergiilor”.
Vine cu trei moduri de curățenie, acestea fiind UV, atingeri ușoare și aspirare.

Poate că vă va deranja faptul că recipientul de colectare are doar 500 ml, dar trebuie să ținem cont de faptul că e un model de mână.

Verdictul meu e că acest model merită achiziția, fiind unul dintre puținele modele de pe piață cu o astfel de funcție. Dacă sunteți interesați de alternative atunci le găsiți aici.

Întrebări frecvente legate de Jimmy JV35

Cine produce aspiratoarele Jimmy?

Acestea sunt produse de firma Jimmy care e deținută de KingClean Electric Co Ltd cu sediul în Suzhou (oraș din China). Această firmă există din 1994.

Ce putere de aspirare are?

Are 700W și 14.000 Pa.

Merită acest aspirator?

Da. Chiar dacă sunteți sau nu alergici la acarieni, acest aspirator va fi foarte bun pentru îndepărtarea lor de pe suprafețe care nu pot fi spălate în mașina de spălat.

Te-ar mai putea interesa