Jimmy WB73 Anti-mite, aspirator UV anti acarieni

După cum o spune și numele, aspiratorul Jimmy WB73 Anti-mite este unul anti-acarieni.  Acest model vine ca o alternativă la modelul JV35, iar diferențele constă în faptul că modelul de față are o putere ceva mai mică și un preț ușor mai mic. Diferențele dintre aceste două aparate pot fi văzute aici.

Aparatul are un bun Vezi prețul special de azi »preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aspirator de pat cu putere de 600W și sensor intelligent care recunoaște praful (de așa ceva chiar nu am mai auzit până acum).
Din poză probabil că pare un aspirator de mână fără fir, dar nu e așa. El trebuie conectat la sursa de energie electrică.

Avantaje și dezavantaje

Aspiratorul WB73 este unul special pentru acarieni, iar principalele sale atuuri ar fi după cum urmează:

  • Folosește UV și ultrasunete pentru eliminarea acarienilor, bacteriilor și virusurilor. Se menționează că tehnologia UV este sigură pentru bebeluși.
  • Filtrarea e una de tip dublă ciclonică pentru ca bacteriile și agenții patogeni să nu fie eliberați în aer.
  • Peria este una care ușurează aspirarea suprafețelor fără a le afecta.
  • Se menționează că aparatul este unul certificat de „Fundația UK de alergie”.

Ca dezavantaj aș menționa că acest aspirator e unul special și poate fi utilizat doar pentru saltea, pat, canapea și alte suprafețe similare. Nu poate fi utilizat pentru podele.

Aș recomanda un aspirator precum Jimmy WB73 celor care nu vor să aibă probleme cu alergii de piele, acnee, astm bronșic sau rinite alergice. Aceste probleme sunt cauzate de acarieni.
Nu am precizat mai sus și de aceea ar trebui să adaug că recipientul de colectare are 500 ml, iar cablul are 5 metri. Acestea sunt niște valori suficiente pentru un aspirator care să poată aspira acarieni.
Despre producătorul Jimmy trebuie să scriu că e unul specializat în acest domeniu, iar alte modele de la ei găsiți aici în cazul în care acest model nu mai e pe stoc.

Te-ar mai putea interesa