HP Pavilion 15-eg0029nq, laptop cu i7-1165G7 și Iris Xe

HP Pavilion 15-eg0029nq e un laptop din categoria office care vine ca o alternativă de culoare fog blue la Pavilion 15-eg0049nq. Componentele sunt unele de generație nouă așa încât greutatea aparatului să fie cât mai mică, iar performanțele superioare.

Laptopul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care și se comportă ireproșabil în diverse situații.
Din imagine se poate vedea că e un aparat care aratî premium și se va integra perfect într-un mediu business.

Păreri pro și contra

Modelul HP Pavilion 15-eg0029nq e unul de generație nouă cu procesor i7-1165G7 care are 4 nuclee și scoate 10627 puncte la benchmark.
Există mai multe motive pentru care cineva s-a orienta înspre acest model, iar cele mai importante sunt:

  • Procesorul rapid lansat la jumătatea anului 2020 și care are patru nuclee
  • Memoria RAM suficientă de 16GB și memoria SSD de 512 care e pe post de stocare.
  • Porturile de tip HDMI 2.0, 3 USB-uri, wireless ac, bluetooth.
  • Ecranul clar cu rezoluție FHD, strat anti-glare
  • Stă bine pe partea de ergonomie pentru că are greutate redusă, tastatură iluminată și ecran de pe care nu se reflectă lumina.

Din păcate are și neajunsuri precum faptul că nu are sistem de operare preinstalat (recomand să instalați Windows 10) și că cipul grafic nu e unul cu propria memorie video.

Acest laptop e unul care se va dovedi perfect pentru cei interesați de ceva puternic acasă sau la lucru. Va fi mai mult decât suficient pentru editat documente, filme Full HD, jocuri simple și navigat pe Internet. Pentru jocuri solicitante ar fi bine să vă orientați înspre un model HP Omen sau ceva de genul.
Dacă vreți ceva cu ecran de 17,3 inci atunci vă recomand modelul Envy 17-ch0017nn.

Te-ar mai putea interesa