HP Pavilion 15-eg0049nq, model cu i5 și portabilitate bună

HP Pavilion 15-eg0049nq e un laptop din categoria office, iar mulțumită procesorului i5 totul va rula fluent. Acesta e ajutat de memoria RAM în cantitate de 16GB și ecranul cu rezoluție FHD așa încât să facă față sarcinilor multimedia.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un model avansat tehnologic și care are componente capabile.
Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat de culoare deschisă, producătorul menționând că e natural silver (un argintiu deschis).

Păreri pro și contra

Principalele motive pentru achiziția acestui laptop HP Pavilion 15-eg0049nq ar fi performanțele superioare, portabilitatea, ergonomia și calitatea materialelor.
Procesorul din dotare e un i5-1135G7 cu 4 nuclee și care scoate 10064 puncte pe cpubenchmark. E un model foarte performant echipat cu cip grafic Iris Xe.
Portabilitatea e foarte bună deoarece vine cu o greutate de 1,8kg și baterie de 3 celule care ține vreo 3-4 ore. Greutatea mică e datorată faptului că are carcasă din aluminiu.
Are ergonomie bună întrucât este dotat cu tastatură iluminată, ecran cu strat anti-glare și greutate redusă (care-l face ușor de dus într-o geantă sau ceva de genul).
Conectivitatea dispozitivului e una foarte bună prin faptul că are 3 porturi USB, HDMI 2.0, wireless ax, card reader și bluetooth.

Există și unele aspecte mai puțin bune precum faptul că nu are sistem de operare preinstalat, cititor de amprentă și nici cip grafic cu propria memorie video. Nu se face referire la tipul de panel (panou) instalat, dar mai mult ca sigur că e vorba despre SVA sau IPS.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat cu care să vadă filme, să navigheze pe Internet și să lucreze. Dacă vreți ceva mai performant pentru jocuri atunci vă recomand modele Omen sau Victus.