HP ENVY 17-ch0017nn, laptop de 17 inci cu i7

HP ENVY 17-ch0017nn e un laptop care vine ca o alternativă de 17 inci la Pavilion 15-eg0049nq și se evidențiază cu componente de generație nouă.
Un astfel de laptop e pentru oameni de afaceri și cei care vor un laptop pentru sarcini office. „Steluța” e faptul că nu are placă video dedicată și nu e prea bun pentru editări video.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și care are integrate componente de generație nouă.

Plusuri și minusuri

Modelul HP ENVY 17-ch0017nn e unul echipat cu procesor i7-1165G7 care are 4 nuclee și care scoate 10627 puncte pe cpubenchmark.
Pentru a face față unor sarcini ceva mai solicitante dpdv video acest model vine cu un cip grafic ceva mai performant, fiind vorba despre Iris Xe. Acesta se folosește de memoria sistemului care e de 16GB,deci suficientă.

Stocarea e una suficientă, fiind vorba despre una tip SSD cu capacitate de 512GB. Dacă doriți mai mult spațiu atunci puteți conecta un hard/SSD/rack extern la unul din porturile USB 3.0.

Stă foarte bine pe partea de conectivitate deoarece vine cu porturi HDMI 2.0, Thunderbolt, wireless ax, bluetooth și USB.

Oamenii de afaceri vor fi încântați de dotări precum sistemul de operare Windows 10 preinstalat, tastatura iluminată, cititorul de amprente, camera web cu shutter (vizorul se poate închide mecanic) și ecranul foarte clar.

Acestea au fost plusurile, iar minusuri ar fi că stocarea putea fi de 1TB și că nu are placă video cu memorie proprie.

Verdictul meu referitor la acest notebook PC e că își merită banii dacă vreți ceva pentru acasă ori la lucru. Poate fi utilizat și pe post de desktop replacement în cazul în care vă doriți ceva performant.

Te-ar mai putea interesa