HP OMEN 15-ek1009nq, laptop cu i7-10750H și grafică RTX

HP OMEN 15-ek1009nq e un laptop de generație nouă echipat cu procesor Intel și cip grafic RTX 3060. În acest fel putem spune că e un model suficient de puternic pentru proiectare și jocuri de generație nouă.
Laptopul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se remarcă prin construcția specială pentru un laptop de jocuri și puterea superioară de procesare.
Din poza de alături se poate observa că acest model e unul complet negru cu tastatură numerică în partea dreaptă.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Omen 15-ek1009nq de la HP e unul dotat cu procesor i7-10750H care are 6 nuclee și scoate 12526 puncte pe cpubenchmark. E un model de procesor relativ nou deoarece a apărut pe piață în primul sfert al anului 2020.
Ecranul e așa cum ne-a obișnuit HP, adică cu panou IPS, rată de reîmprospătare de 144 Hz și strat anti-reflex. Diagonala sa e una de 15,6 inci, iar rezoluția e de 19020×1080 pixeli.
Memoria e una suficientă de 16GB, iar dacă vreți mai mult se poate instala până la 32GB.
Placa video e una suficient de performantă pentru sarcini multimedia, jocuri și sarcini care au nevoie de multă putere pe partea de procesare video. E vorba despre un RTX 3060 cu 6GB memorie RAM de la Nvidia.
Pentru stocare se folosește de un SSD de 512 giga care se va dovedi mei mult decât decent.
Conectivitatea e una foarte bună deoarece este echipat cu porturi multiple precum HDMI 2.0, 3 USB, Thunderbolt, LAN Gigabit, wireless ax, bluetooth

Per ansamblu acest model e unul care se adresează persoanelor interesate de ceva performant pentru acasă ori lucru. Pe piață există multiple modele performante, dar acesta se evidențiază prin construcția specială pentru gaming.
Dacă vă interesează o alternativă pe alb atunci vă recomand modele Victus by Hp.

Te-ar mai putea interesa