Hotpoint NLCD945BSAEUN, maşină de spălat clasa A3+ pe negru

Hotpoint NLCD945BSAEUN este o maşină de spălat rufe care vine să schimbe peisajul prin faptul că are culoare neagră. E un model caracteristic Hotpoint-Ariston prin design şi funcţionalitate.
Încă de la început trebuie să scriu că nu e un model smart deoarece nu are Home Net.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu Active Care, Stop-Add şi multe opţiuni utile.
Se poate vedea din poza de alături că e complet negru, fiind o alternativă la modelul pe alb.


Păreri pro şi contra

Modelul Hotpoint NLCD945BSAEUN e unul cu Active Care. Acest sistem presupune integrarea a 3 sisteme: Active Musse, Active Drum şi Active Load. Active Load presupune că aparatul are senzori care detectează cantitatea şi în funcţie de acest lucru adaptează consumul de apă (implicit reduce consumul de curent precum şi timpul). Acive Drum presuspune că motorul poate efectua diferite mişcări aşa încât petele să fie îndepărtate eficient (aşa ceva întâlnim şi la alţi producători precum LG unde poartă numele de Ai DD). Active Mousse înseamnă că aparatul amestecă apa cu detergent pentru realizarea unei soluţii care o injectează în tambur sub formă de spumă activă.
Dacă uitaţi să puneţi o haină la spălat, dar procesul de spăalre a început atunci nu trebuie să vă stresaţi deoarece are Stop&Add – un sistem care presupune posibilitate adăugării de haine prin semnalarea simbolului cu numele funcţiei (Stop&Add). Evident că nici acest lucru nu e prea nou, existând şi la alţi producători (de exemplu la Samsung poartă numele de AddWash).

Singurul minus ar fi că nu e un model smart, adică nu poate fi „controlat” de pe telefon cu o aplicaţie aferentă.

Per ansamblu acest model se adresează persoanelor care vor un model de culoare neagră care să se asorteze cu restul electrocasnicelor ori cu mobilierul.

Te-ar mai putea interesa