Hotpoint NM11945WSAEUN, maşină cu Active Care

Hotpoint NM11945WSAEUN este un electrocasnic de tipul maşină de spălat şi se adresează unei familii compusă din 4-5 persoane datorită faptului că are capacitate de 9kg.
Clasa de eficientă energetică e A+++, iar la acest consum redus contribuie motorul inverter precum şi sistemul Active Load. Acest sistem detectează cantitatea şi în funcţie de aceasta adaptează consumul de resurse.

Acest electrocasnic vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care artă bine, are tehnologii moderne şi e uşor de folosit.
Panoul de comandă e unul minim, iar pe maşină sunt prezente inscripţii precum InverterMotor, Steam şi Active Care.

Păreri pro şi contra

Maşina Hotpoint NM11945WSAEUN e una cu clasa A3+ de eficienţă energetică aşa încât consumul anual să se situeze în jurul 153 kWh.
Dacă uiţi să adaugi o haină la spălat atunci te va ajuta „Stop Add” care presupune că poţi opri maşina pentru a adăuga haine uitate.

Aparatul foloseşte aburul pentru împrospătare sau igienizare. În cazul împrospătării discutăm despre un program de 20 minute şi se adresează hainelor care nu sunt murdare. Acest program se numeşte Steam Refresh.
Vine cu opţiunea Steam Hygiene care presupune că se injectează abur la sfârşitul spălării pentru eliminarea bacteriilor.

Ceva împrumutat de la brandul mamă (Whirlpool) e Final Care. Acest lucru presupune că hainele vor rămâne ca proaspăt spălate până la 6 ore după terminarea spălării.

Active Care este un sistem care presupune 3 tehnologii: Active Load, Active Drum şi Active Mousse. Cea din urmă presupune că aparatul transformă detergentul într-o spumă activă şi o injectează în tambur. Iar, Active Drum presupune că aparatul are motor capabil în a realiza 10 mişcări diferite pentru o mai bună îndepărtare a petelor.

Nu este un model slim, dimensiunile sale fiind de 61x60x85 axlxî cm.
Din păcate nu are funcţie uscător, chiar dacă are programe cu abur.
Un alt minus e că nu vine cu caracteristici smart, adică HomeNet.

Te-ar mai putea interesa